domki letniskowe Lux
Lux
domki letniskowe Brda
Brda
domki letniskowe Muro
Muro
domki letniskowe Duo
Duo
domki letniskowe 4-os.
4-os.
domki letniskowe 2-os.
2-os.

Domek 4-osobowy opinie naszych Gości

Każdego z naszych Gości prosimy po pobycie u nas o krótką ocenę naszego ośrodka, domków i nas samych.
Poniżej znajdziesz te oceny ... nie ma samych 10 bo nie jesteśmy idealni ale dążymy w tym kierunku :-)
Wszystkie oceny są takie jak wystawili je nasi Goście, nie boimy się słabszych ocen bo wiemy, że zawsze jest coś co możemy jeszcze poprawić.
ilość ocen: 24, średnia: 9,6/10
Domek letniskowy 4-osobowy
Łukasz z Jaworzna  pobyt: 9-23 lipca 2016r.
„Polecamy ten ośrodek dla rodzin z dziećmi, dobra lokalizacja, miła obsługa dużo atrakcji w okolicy w sumie bardzo nam się podobało. Udany urlop.”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Maja z Jastrzębia Zdroju  pobyt: 4-9 lipca 2015r.
„BARDZO NAM SIĘ PODOBAŁO Z MIŁA CHĘCIĄ DO WAS PRZYJEDZIEMY PONOWNIE .”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Magdalena z Katowic  pobyt: 20-27 czerwca 2015r.
„Po raz kolejny spędziliśmy urlop w malowniczo położonym Międzybrodziu Bialskim, w Ośrodku Wypoczynkowym "Beskid". Domek, który co roku zajmujemy, jest dla nas azylem, w którym można odpocząć ciesząc się widokiem gór i szumem płynącego w bezpośrednim sąsiedztwie strumyka. Stąd wyruszamy każdego roku na piesze wędrówki po górach. Nigdy nie mieliśmy uwag odnośnie czystości domku, który zawsze wysprzątany czeka na nasz przyjazd. Gorąco polecam wypoczynek w O.W. "Beskid"!. Magdalena z Katowic”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Adrian z Zabrza  pobyt: 30 kwietnia - 3 maja 2015r.
„Pobyt był udany. Jesteśmy bardzo zadoeoleni. :-) ”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Krzysztof z Gliwic  pobyt: 3-9 października 2014r.
„Zarówno ośrodek jak i sam domek, stwarzają bardzo dobre warunki do odpoczynku. Obsługa miła i uprzejma. Dziękujemy za udany pobyt. ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Tadeusz z Wadowic  pobyt: 1-8 września 2014r.
„jesteśmy mega zadowoleni i dlatego wracamy polecam wszystkim ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Przemysław z Łaz  pobyt: 29 sierpnia - 1 września 2014r.
„Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, chętnie jeszcze raz odwiedzimy ten ośrodek :)”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Leszek z Rzeszowa  pobyt: 2-9 sierpnia 2014r.
„.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Henryk z Katowic  pobyt: 27 czerwca - 7 lipca 2014r.
„Udany pobyt, taras nad potokiem rewelacja,możliwy powrót w przyszłości”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Magdalena z Katowic  pobyt: 21-27 czerwca 2014r.
„W O.W. "Beskid" spędzaliśmy urlop po raz trzeci. Teren Ośrodka jest zadbany. Domek zawsze czeka na nas wysprzątany. Nie bez znaczenia jest fakt, iż możemy ze sobą zabierać naszego psa. Polecam!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Agata z Sosnowca  pobyt: 29 grudnia 2013r. - 2 stycznia 2014r.
„pobyt bardzo fajny, dogodna lokalizacja, miła obsługa, domki czyste. :)”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Bogusław z Łodzi   pobyt: 15-31 sierpnia 2013r.
„Pobyt bardzo udany Obsluga bardzo mila Domek czysty a położenie tarasu nad strumykiem rewelacja Dobra baza na wycieczki Zywiec Bielsko-Biała... Gorąco polecam ”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Wiesław z Oświęcimia  pobyt: 27 lipca - 8 sierpnia 2013r.
„Pobyt w ośrodku bardzo nam się podobał i na pewno tu jeszcze wrócimy! Sprawna obsługa i przemili właściciele. ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Magdalena z Katowic  pobyt: 20-27 lipca 2013r.
„W Ośrodku "Beskid" spędzaliśmy urlop drugi raz z rzędu. Podoba nam się jego lokalizacja i panujące w nim warunki. Domek jest dobrze wyposażony i za każdym razem czeka wysprzątany na przyjazd kolejnych gości. Ośrodek jest przyjazny naszym czworonożnym "milusińskim". Wszelkie formalności związane z rezerwacją domku są załatwiane sprawnie i rzetelnie. Gorąco polecam. Magdalena w Katowic”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Krzysztof z Białej  pobyt: 13-20 lipca 2013r.
„OGÓLNIE POBYT OCENIAM BARDZO POZTYWNIE BRAK MAM JAKICH KOLWIEK ZASTRZEŻEŃ.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Arkadiusz z Sosnowca  pobyt: 24 czerwca - 4 lipca 2013r.
„Nie mam zastrzeżeń, było super”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Józefa z Katowic  pobyt: 31 maja - 3 czerwca 2013r.
„Super polecam”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Ewa z Siemianowic Śl.  pobyt: 18-26 maja 2013r.
„Ośrodek ładnie położony,dobre wyposażenie domku,dostęp do internetu .Pobyt uważam za b.udany.”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Adam z Katowic  pobyt: 29 grudnia 2012r. - 2 stycznia 2013r.
„8”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Maria z Knurowa  pobyt: 31 sierpnia - 2 września 2012r.
„Suuuuper”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Daria z Katowic  pobyt: 26-31 sierpnia 2012r.
„Domek był świetny, wyposażenie również, a obsługa doskonała i przyjemna POLECAM”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Jacek z Sosnowca  pobyt: 22-26 sierpnia 2012r.
„CZYSTO,MIŁO I PRZYJEMNIE.POLECAM !!!!!!!”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Agnieszka z Wrocławia  pobyt: 29 lipca - 4 sierpnia 2012r.
„super”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Hanna z Tarnowskich Gór  pobyt: 10-18 lipca 2011r.
„Ośrodek na wysokim poziomie, miła obsługa, domek wygodny, ładnie i funkcjonalnie urządzony. Teren dobrze zagospodarowany. Super wypoczynek w super warunkach. Ośrodek godny polecenia! ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
domki LUX
opinie Gości
cennik
domek BRDA
opinie Gości
cennik
domki MURO
opinie Gości
cennik
domki DUO
opinie Gości
cennik
domek 4-os
opinie Gości
cennik
domek 2-os
opinie Gości
cennik
rezerwacja | cennik | rabaty na atrakcje | dla dzieci | w naszym ośrodku | co jest blisko | atrakcje w okolicy | kontakt i mapa | opinie Gości | wersja mobilna
KONTAKT
Ośrodek Wypoczynkowy „BESKID”
ul. Kublinów 14
34-312 Międzybrodzie Bialskie
woj.: śląskie
Beskidy -> Beskid Mały
telefony: 660 xxx xxx pokaż
LOKALIZACJA GPS
N: 49.78635
E: 19.18988
lub
N: 49o47'11"
E: 19o11'24"
informacja nt. plików cookie | © 2000-2018 O.W. „Beskid”