domki letniskowe Lux
Lux
domki letniskowe Brda
Brda
domki letniskowe Muro
Muro
domki letniskowe Duo
Duo
domki letniskowe 4-os.
4-os.
domki letniskowe 2-os.
2-os.

Domek BRDA opinie naszych Gości

Każdego z naszych Gości prosimy po pobycie u nas o krótką ocenę naszego ośrodka, domków i nas samych.
Poniżej znajdziesz te oceny ... nie ma samych 10 bo nie jesteśmy idealni ale dążymy w tym kierunku :-)
Wszystkie oceny są takie jak wystawili je nasi Goście, nie boimy się słabszych ocen bo wiemy, że zawsze jest coś co możemy jeszcze poprawić.
ilość ocen: 26, średnia: 9,4/10
Domek letniskowy BRDA
Michał z Kielc  pobyt: 25-28 maja 2017r.
„Ośrodek pięknie położony, cisza, spokój, blisko do kilku szlaków, sklepów. Miła obsługa, domki bardzo fajne i dobrze wyposażone. Polecam, z pewnością tam wrócimy :)”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Roman z Tarnobrzegu  pobyt: 29 kwietnia - 3 maja 2017r.
„jest ok”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Krzysztof z Pszczyny  pobyt: 11-13 września 2015r.
„Ogólnie w porządku :-)”
średnia ocen 8,2 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Mariusz z Katowic  pobyt: 7-13 sierpnia 2015r.
„POBYT BARDZO UDANY,FAJNA ATMOSFERA I NAPEWNO TAM JESZCZE WRÓCIMY :) POLECAM”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Przemysław z Sochaczewa  pobyt: 10-18 lipca 2015r.
„Bardzo miła obsługa. Idealne położenie ośrodka, super domki, wszędzie blisko. Ja w raz ze znajomymi miło wspominamy tamten pobyt. Polecam z pełnym przekonaniem”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Elżbieta z Wadowic  pobyt: 27 czerwca - 4 lipca 2015r.
„pobyt bardzo udany wszyscy byli zadowoleni ”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Michał z Rybnika  pobyt: 27 lipca - 1 sierpnia 2014r.
„pobyt był bardzo udany lokalizacja osrodka jest bardzo dobra wszędzie jest blisko i napewno jeszcze spędzimy w nim niejeden udany urlop”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Grzegorz z Sosnowca  pobyt: 23-25 maja 2014r.
„fajna lokalizacja nad potokiem, blisko sklep, restauracja, jezioro i góry. Czysto, schludnie. Obsługa miła i pomocna :)”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Marcin z Łąk  pobyt: 5-11 września 2013r.
„Pobyt udany,cicho i spokojnie:-) ”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Jakub z Orzesza  pobyt: 19-24 sierpnia 2013r.
„Było całkiem fajnie:)”
średnia ocen 8,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Franciszek z Leverkusen  pobyt: 5-15 sierpnia 2013r.
„Bylo bardzo SUPER SUPER”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Sławomir z Piotrowic  pobyt: 31 lipca - 5 sierpnia 2013r.
„Ośrodek bardzo fajny blisko centrum atrakcje dla dzieci mniejszych i większych tak że urlop bardzo udany”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Sylwia z Katowic  pobyt: 29 czerwca - 5 lipca 2013r.
„Bardzo dobra , super domek dla całej rodziny , niczego w nim nie brakuje . Ośrodek czysty , zadbany ,bardzo dobre warunki dla dzieci. Było super na pewno tam jeszcze wrócimy.”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Sebastian z Będzina  pobyt: 14-16 czerwca 2013r.
„wszystko bez zastrzeżeń, POLECAM!!!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Agnieszka z Gliwic  pobyt: 31 maja - 2 czerwca 2013r.
„Było super! Wyjątkowe miejsce, bardzo miłe, czyste, wygodne. Świetny dojazd i lokalizacja. Bardzo dziękujemy i polecamy innym!!!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Paulina z Lędzin  pobyt: 11-13 lutego 2013r.
„Pobyt był bardzo udany :) ”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Paweł z Siemianowic Śląskich  pobyt: 8-10 lutego 2013r.
„Fantastyczne miejsce! Domek w pełni wyposażony, przemiła obsługa, w pobliżu market i piekarnia. Nie pierwszy i z pewnością nie ostatni mój pobyt :-)”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Agnieszka z Rybnika  pobyt: 21-23 września 2012r.
„Pobyt bardzo udany. Domek czysty, dobrze wyposażony i zadbany. Blisko do centrum. Na pewno wrócimy ponownie. Dziękujemy za miły pobyt!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Dagmara z Nowej Wsi  pobyt: 7-11 września 2012r.
„Jesteśmy zadowoleni z pobytu. ”
średnia ocen 7,4 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Anna z Tychów  pobyt: 31 sierpnia - 3 września 2012r.
„Wygodny domek, super lokalizacja i udogodnienia”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Anna z Bytomia  pobyt: 13-19 sierpnia 2012r.
„Jestem bardzo zadowolona z pobytu w ośrodku wypoczynkowym.Chętnym serdecznie polecam:))))”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Aleksandra z Wojkowic  pobyt: 6-13 sierpnia 2012r.
„Pobyt w ośrodku wspominamy bardzo miło.Ośrodek zadbany,domki czyste,plac zabaw przystosowany i do mniejszych i do większych dzieci.Blisko do centrum,spacerkiem parę minut. No i ten szmer potoku płynącego przy domkach-rewelacja.Pozdrawiamy właścicieli.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Bożena z Katowic  pobyt: 24-30 lipca 2012r.
„bardzo dobra!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Arkadiusz z Idzikowic  pobyt: 9-14 lipca 2012r.
„Uważam ,że to świetne miejsce na wakacje. :)”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Tadeusz z Katowic  pobyt: 4-9 lipca 2012r.
„Spokojne i sympatyczne miejsce”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Mariusz z Katowic  pobyt: 27 czerwca - 3 lipca 2012r.
„BYŁO SUPER WARUNKI OK POLECAM WSZYSTKIM....”
średnia ocen 9,4 pokaż >
domki LUX
opinie Gości
cennik
domek BRDA
opinie Gości
cennik
domki MURO
opinie Gości
cennik
domki DUO
opinie Gości
cennik
domek 4-os
opinie Gości
cennik
domek 2-os
opinie Gości
cennik
rezerwacja | cennik | rabaty na atrakcje | dla dzieci | w naszym ośrodku | co jest blisko | atrakcje w okolicy | kontakt i mapa | opinie Gości | wersja mobilna
KONTAKT
Ośrodek Wypoczynkowy „BESKID”
ul. Kublinów 14
34-312 Międzybrodzie Bialskie
woj.: śląskie
Beskidy -> Beskid Mały
telefony: 660 xxx xxx pokaż
LOKALIZACJA GPS
N: 49.78635
E: 19.18988
lub
N: 49o47'11"
E: 19o11'24"
informacja nt. plików cookie | © 2000-2018 O.W. „Beskid”