domki letniskowe Lux
Lux
domki letniskowe Brda
Brda
domki letniskowe Muro
Muro
domki letniskowe Duo
Duo
domki letniskowe 4-os.
4-os.
domki letniskowe 2-os.
2-os.

Domki DUO opinie naszych Gości

Każdego z naszych Gości prosimy po pobycie u nas o krótką ocenę naszego ośrodka, domków i nas samych.
Poniżej znajdziesz te oceny ... nie ma samych 10 bo nie jesteśmy idealni ale dążymy w tym kierunku :-)
Wszystkie oceny są takie jak wystawili je nasi Goście, nie boimy się słabszych ocen bo wiemy, że zawsze jest coś co możemy jeszcze poprawić.
ilość ocen: 68, średnia: 9,3/10
Domek letniskowy DUO
Paweł z Brukalic  pobyt: 14-21 sierpnia 2017r.
„Jestesmy zadowoleni w 100%, i na pewno polecimy ten osrodek znajomym.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Dorota z Warty  pobyt: 23-28 lipca 2017r.
„polecam bardzo. ”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Krzysztof z Tychów  pobyt: 12-15 lipca 2017r.
„Jestem zadowolony z pobytu, ładne i spokojne miejsce w sam raz na wypoczynek, blisko jeziora oraz szlaków górskich.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Katarzyna z Krakowa  pobyt: 3-5 czerwca 2017r.
„Bardzo miła obsługa, domek czysty i zadbany. Cały teren ośrodka super zagospodarowany, polecam :)!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Monika z Katowic  pobyt: 20-25 sierpnia 2015r.
„Uważam pobyt ogólnie za udany. Wlaściciele pilnują porządku i czystości jednocześnie nie naprzykrzając się wczasowiczom”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Justyna z Katowic  pobyt: 20-23 sierpnia 2015r.
„Wraz z rodziną od wielu lat odwiedzamy Ośrodek Beskid. Czujemy się tam jak w domu.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Alicja z Londynu  pobyt: 15-21 sierpnia 2015r.
„To był nasz drugi pobyt w ośrodku, ponownie obsługa była fantastyczna, domek czysty i bardzo dobrze wyposażony, ośrodek pięknie położony i blisko do sklepów, centrum oraz jeziora i basenów. Polecam!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Agnieszka z Mysłowic  pobyt: 15-20 sierpnia 2015r.
„Byliśmy miło zaskoczeni domkiem i klimatem panującym w ośrodku. Idealne miejsce na wypoczynek rodziny z dziećmi.”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Joanna z Pruszkowa  pobyt: 10-16 sierpnia 2015r.
„Domek DUO przestronny dla 2 rodzin z 2 dzieci. Bardzo sympatyczni właściciele.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Jerzy z Skierniewic  pobyt: 8-13 sierpnia 2015r.
„Ośrodek położony w miejscu z pięknym widokiem na góry jest doskonały jako baza wypadowa do pieszych wędrówek . Blisko do restauracji, barów, sklepów i przystanku autobusowego skąd można dojechać wszędzie. Dzięki niskiej zabudowie i elegancko zaprojektowanej przestrzeni panuje tu kameralna atmosfera.Bardzo czyściutko. Duża dbałość o wygodę klienta obsługa życzliwa, pomocna, zawsze uprzejma.Poza ty polecam każdemu kto planuje wyjazd z dziećmi, duży plac zabaw z huśtawkami,drabinkami oraz boiskiem do siatkówki.Polecamy jest OK.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Jolanta z Warszawy  pobyt: 2-9 sierpnia 2015r.
„Byliśmy z 2 dzieci. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Na pewno wrócimy”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Grzegorz z Lubotynia  pobyt: 1-8 sierpnia 2015r.
„Ośrodek BESKID spełnił moje oczekiwania na które liczyłem będąc na wczasach.Byłem tam z żoną i trójką dzieci i wszyscy dobrze wspominają ten pobyt.”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Beata z Świdnicy  pobyt: 25 lipca - 1 sierpnia 2015r.
„Jedno mi się tylko nie podobało w czasie tego urlopu,byłam tam za krótko! Piękna okolica,fajny ośrodek ,miła i profesjonalna obsługa,a jak dbają o czystość na terenie ośrodka!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Jarosław z Chorzela  pobyt: 22-29 lipca 2015r.
„Pięknie położony ośrodek w połączeniu z sympatyczną i profesjonalną obsługą zasługuje na szczere polecenie tego miejsca nawet bardzo wymagającym wczasowiczom”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Jacek z Katowic  pobyt: 21-26 lipca 2015r.
„super”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Sylwia z Katowic  pobyt: 13-19 lipca 2015r.
„Osrodek Beskid jest fajnie usytuowany blisko strumyczek gdzie mali i duzi mogą sie popluskac. A i basen nie daleko i jezioro Źywieckie .Od lat jezdzimy tam rodzinnie z dziećmi one tam stawiały pierwsze kroczki , poznawały przyjacôł,swoje pierwsze miłości wakacyjne a my w zaciszu mogliśmy odpoczywać i obserwować te wydarzenia ,wraz z dziećmi rozwijał się i zmieniał co rok ośrodek dzięki rozmachowi i pomysłom włascicieli nabrał takiego wizerunku jak dziś i stał się luksusowym ośrodkiem z pełną gamą dobrze wyposażonych domkôw gdzie kaźdy moŹE COŚ dla siebie wybrać .Ranki i wieczory na ośrodku są urocze ponieważ jest w dolinie ktôrą otaczają wokôł gôry i to nadaje czaru i uroku .Gorąco polecam tam warto wracać nietylko wspomnieniami. Polecam rodzinny ośrodek ”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Katarzyna z Katowic  pobyt: 10-25 lipca 2015r.
„Ogólnie dla mnie Raj na ziemi ,cisza pięknie i zielono słoneczko zawsze praży a zresztą co tu dużo pisać od 5 lat dla nas to drugi dom w dodatku mamy zawsze swój ten sam domek duo .W Międzybrodziu staję się kimś innym w waszym ośrodku staję się kimś innym człowiekiem bez problemów!!!!!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Genowefa z Zabrza  pobyt: 13-22 czerwca 2015r.
„Czwarty już rok z kolei gościmy w Ośrodku Beskid. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu my dorośli oraz wnuczęta. Klimat panujący w ośrodku jest niepowtarzalny służy wypoczynku zarówno starszym i tym młodszym. Chce się tam co roku wracać.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Katarzyna z Jastrzębia Zdroju  pobyt: 30 kwietnia - 2 maja 2015r.
„Bardzo fajne miejsce, obsługa bardzo miła i pomocna. Polecam!!! ”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Krzysztof z Rudy Śląskiej  pobyt: 11-14 września 2014r.
„OŚRODEK ŁADNY BLISKO CENTRUM JEDZENIE SMACZNE W RESTAURACJI WRZOSOWA ”
średnia ocen 6,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Dariusz z Wrocławia  pobyt: 9-19 września 2014r.
„Same plusy. Polecam !!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Edyta z Pyskowic  pobyt: 24-27 sierpnia 2014r.
„Polecam !!!!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Katarzyna z Katowic  pobyt: 22-24 sierpnia 2014r.
„kompleks super, okolica piękna, wyposażenie domku dobre, obsługa dobra.”
średnia ocen 8,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Elżbieta z Dąbrowy Górniczej  pobyt: 18-21 sierpnia 2014r.
„domki rewelacyjne !ośrodek również.Dzieci wybawiły się na placu zabaw do woli,bardzo miło jadło się śniadanka na tarasie no i kawka ! W pokojach czysto,mimo,że troszkę stare meble...w kuchni tez niczego nie brakowało jeśli chodzi o wyposazenie. Jednym słowem było super i jak dla nas rewelacyjnie !”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Agnieszka z Tychów  pobyt: 29 lipca - 3 sierpnia 2014r.
„bardzo dobra”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Beata z Jaworzna  pobyt: 14-24 lipca 2014r.
„ ”
średnia ocen 7,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Ewa z Gdańska  pobyt: 12-26 lipca 2014r.
„Super wakacje”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Szymon z Sosnowca  pobyt: 11-18 lipca 2014r.
„Domki super, cena w porządku, miało nas być 5 jednak przyjechaliśmy w 7+Pies oczywiście nie było żadnego problemu. Nie będziemy się rozpisywać tylko do zobaczenia w przyszłym roku :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Katarzyna z Zatora  pobyt: 5-11 lipca 2014r.
„Polecam pobyt w tym ośrodku wypoczynkowym. Ładne położenie, blisko do centrum, a właściciele bardzo mili i uczynni.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Justyna z Mielca  pobyt: 1-6 lipca 2014r.
„Domek był czysty,zadbany w pełni wyposażony, przed każdym znajdował się grill, który codziennie Pani sprzątała.Ośrodek posiada plac zabaw dla dzieci, parking, niedaleko znajduję się piekarnia i cukiernia. Polecam”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Arkadiusz z Siemianowic Śląskich  pobyt: 19-22 czerwca 2014r.
„Pobyt udany, domki jak za tą cenę całkiem przyzwoite ”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Jacek z Sosnowca  pobyt: 18-22 czerwca 2014r.
„Byliśmy już drugi raz, jesteśmy zadowoleni. Świetne miejsce, spokój, cisza i piękne miejsca wokół.”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Mariusz z Chorzowa  pobyt: 16-22 czerwca 2014r.
„Ciche i spokojne miejsce. W sam raz dla rodzin z dziećmi. Polecam”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Piotr z Częstochowy  pobyt: 11-16 czerwca 2014r.
„Bardzo miła obsługa. Idealny ośrodek na rodzinny wypoczynek.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Anna z Tarnobrzegu  pobyt: 13-18 sierpnia 2013r.
„było ok, wrócę na pewno”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Izabela z Krakowa  pobyt: 13-18 sierpnia 2013r.
„Domek bardzo fajny.Taras przed domem genialny. Plac zabaw ekstra. Obsługa profesjonalna. Ogólnie pobyt bardzo udany. Polecamy każdemu.”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Sylwia z Opola  pobyt: 9-15 sierpnia 2013r.
„Pobyt udany , miłe otoczenie bardzo dużo atrakcji dla dzieci.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Maciej z Warszawy  pobyt: 5-13 sierpnia 2013r.
„9 (w skali 1-10)”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Mariusz z Sosnowca  pobyt: 3-9 sierpnia 2013r.
„Polecam ,miło czysto i spokojnie”
średnia ocen 7,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Paulina z Oświęcimia  pobyt: 30 lipca - 4 sierpnia 2013r.
„Dobra cena, dobra lokalizacja, miła obsługa, komfortowe domki! Bardzo polecam.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Robert z Gliwic  pobyt: 29 lipca - 4 sierpnia 2013r.
„Bardzo miło spędzony pobyt, na terenie ośrodka jest ładnie, cicho, dzieci mają plac zabaw, a dla mnie osobiście niezapomniany widok z tarasu.”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Paweł z Warszawy  pobyt: 20-29 lipca 2013r.
„Pobyt w ośrodku bardzo fajny, mimo że na uboczu to do centrum bardzo blisko, domek mimo że miał swoje lata był w pełni wyposażony, plac zabaw duży, polecam pobyt w tym ośrodku ”
średnia ocen 7,4 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Kornelia z Rybnika  pobyt: 14-21 lipca 2013r.
„10”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Monika z Katowic  pobyt: 13-20 lipca 2013r.
„Ośrodek godny polecenia, świetnie zagospodarowany dla dzieci”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Katarzyna z Bytomia  pobyt: 12-14 lipca 2013r.
„9,5”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Mariusz z Sokolnik  pobyt: 4-9 lipca 2013r.
„widoki z ośrodka wczasowego są piękne i nie spotykane”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Józefa z Katowic  pobyt: 28 czerwca - 13 lipca 2013r.
„Bardzo gorąco polecam. Wspaniałe miejsce”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Halina z Chorzowa  pobyt: 22-28 czerwca 2013r.
„Ogólnie polecam ośrodek.Spełnił moje oczekiwania. Niestety pogoda ich nie spełniła.

Nasze 2 grosze: Niestety na pogodę nigdy nie będziemy mieć wpływu :-(

średnia ocen 7,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Aleksandra z Tychów  pobyt: 10-16 czerwca 2013r.
„Bardzo udany pobyt. Ośrodek godny polecenia, ładnie, blisko do centrum i jeziora. Dzieci bardzo zadowolone z placu zabaw ;) Na pewno jeszcze kiedyś tam wrócimy Pozdrawiam”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Marek z Krakowa  pobyt: 7-9 czerwca 2013r.
„wiecej niz zadowalajaca:)”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Kamil z Tychów  pobyt: 22-24 maja 2013r.
„Pobyt naprawdę udany”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Małgorzata z Rybnika  pobyt: 1-5 maja 2013r.
„Miejsce w sam raz na odpoczynek, w dobrej lokalizacji. Właściciele bardzo sympatyczni. Warto wybrać się do tego miejsca. :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Joanna z Rybnika  pobyt: 1-5 maja 2013r.
„Domki bardzo ładne z zewnątrz, czysto w środku, wyposażenie w kuchni wystarczając na zrobienie posiłku. ”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Jarosław z Sosnowca  pobyt: 1-5 maja 2013r.
„pobyt bardzo przyjemny. bardzo dobry dojazd dla osób bez samochodu. Kierownictwo niezwykle miłe i pomocne. Możliwość dobrego wypoczynku zarówno dla osób szukających ciszy i spokoju jak również osób chcących aktywnie spędzić wolny czas”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Monika z Krakowa  pobyt: 18-23 września 2012r.
„Bardzo udany wypad w góry, sympatyczna okolica i bardzo miła atmosfera w "ośrodku". Polecam”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Aleksandra z Rybnika  pobyt: 14-16 września 2012r.
„pobyt w waszym ośrodku był cudowny tylko że krótki”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Agnieszka z Gliwic  pobyt: 8-15 września 2012r.
„jestem b. zadowolona z pobytu.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Henryk z Polanicy-Zdroju  pobyt: 13-18 sierpnia 2012r.
„Bezpiecznie, spokojnie, blisko centrum. Polecam innym :)”
średnia ocen 8,2 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Małgorzata z Kryr  pobyt: 13-18 sierpnia 2012r.
„Ośrodek godny polecenia!!! Wypoczęliśmy lepiej jak nad morzem!!!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Katarzyna z Jaworzna  pobyt: 13-18 sierpnia 2012r.
„Miejsce świetne dla rodzin z dziećmi, świetny plac zabaw:) Blizutko do Centrum:) Cicho i spokojnie, polecam:)”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Natalia z Jaworzna  pobyt: 10-12 sierpnia 2012r.
„Super domki,swietne miejsce dla dzieci”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Rafał z Sławkowa  pobyt: 7-15 sierpnia 2012r.
„Ogólny pobyt oceniam bardzo dobrze.”
średnia ocen 7,4 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Artur z Będzina  pobyt: 2-11 sierpnia 2012r.
„Ogólnie pobyt zaliczam do udanych,ośrodek zlokalizowany w fajnym miejscu,zjadliwa cena i dobre miejsce na przyjazd z dziećmi.”
średnia ocen 6,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Monika z Żor  pobyt: 28 lipca - 5 sierpnia 2012r.
„Polecam jak najbardziej ośrodek Beskid,ja jestem bardzo zadowolona,ośrodek jest bardzo przyjazny dzieciom(Jest ogromny plac zabaw). Wszędzie blisko.Krajobraz z ośrodka również robi wrażenie.POLECAM!!!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Agata z Krakowa  pobyt: 24 lipca - 2 sierpnia 2012r.
„Bardzo fajny ośrodek dla rodzin z dziećmi. Ładny plac zabaw.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Zbigniew z Rzeszowa  pobyt: 22-28 lipca 2012r.
„Wakacje bomba”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Dariusz z Krakowa  pobyt: 14-28 lipca 2012r.
„W mojej ocenie ośrodek idelany dla dziadków z wnukami, rodzin z dziećmi. Domek Duo z kapitalną zadaszoną werandą, solidnym drewnianym stołem (śniadania i kolacje na werandzie cudo!) Polecam!”
średnia ocen 6,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Danuta z Katowic  pobyt: 30 czerwca - 14 lipca 2012r.
„Wakacje możemy uznać za bardzo udane. Ośrodek super plac zabaw dla dzieci rewelacja. Gospodarze ośrodka bardzo sympatyczni z całego serca polecamy wypoczynek w ośrodku Beskid pozdrawiamy.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
domki LUX
opinie Gości
cennik
domek BRDA
opinie Gości
cennik
domki MURO
opinie Gości
cennik
domki DUO
opinie Gości
cennik
domek 4-os
opinie Gości
cennik
domek 2-os
opinie Gości
cennik
rezerwacja | cennik | rabaty na atrakcje | dla dzieci | w naszym ośrodku | co jest blisko | atrakcje w okolicy | kontakt i mapa | opinie Gości | wersja mobilna
KONTAKT
Ośrodek Wypoczynkowy „BESKID”
ul. Kublinów 14
34-312 Międzybrodzie Bialskie
woj.: śląskie
Beskidy -> Beskid Mały
telefony: 660 xxx xxx pokaż
LOKALIZACJA GPS
N: 49.78635
E: 19.18988
lub
N: 49o47'11"
E: 19o11'24"
informacja nt. plików cookie | © 2000-2018 O.W. „Beskid”