domki letniskowe Lux
Lux
domki letniskowe Brda
Brda
domki letniskowe Muro
Muro
domki letniskowe Duo
Duo
domki letniskowe 4-os.
4-os.
domki letniskowe 2-os.
2-os.

Domki LUX opinie naszych Gości

Każdego z naszych Gości prosimy po pobycie u nas o krótką ocenę naszego ośrodka, domków i nas samych.
Poniżej znajdziesz te oceny ... nie ma samych 10 bo nie jesteśmy idealni ale dążymy w tym kierunku :-)
Wszystkie oceny są takie jak wystawili je nasi Goście, nie boimy się słabszych ocen bo wiemy, że zawsze jest coś co możemy jeszcze poprawić.
ilość ocen: 132, średnia: 9,3/10
Domek letniskowy LUX
Artur z Świętochłowic  pobyt: 4-6 sierpnia 2017r.
„Ośrodek bardzo ładny i dobrze zlokalizowany. Bardzo miła obsługa. Domek świetnie wyposażony i czysty. Polecam”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Mariusz z Lublina  pobyt: 22-27 lipca 2017r.
„pobyt oceniam 6+”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Paweł z Zabrza  pobyt: 28 czerwca - 1 lipca 2017r.
„Świetny domek, wysoki standard, jedynym minusem są niewygodne łóżka. Na pewno odwiedzimy Beskid ponownie.”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Jakub z Zatora  pobyt: 20-21 maja 2017r.
„Super, wrócimy na pewno :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Sabina z Mysłowic  pobyt: 12-14 maja 2017r.
„Polecam każdemu :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Wiktoria z Bielska - Białej  pobyt: 5-7 maja 2017r.
„Ośrodek REWELACJA ! Blisko do jeziora, na górę Żar, Państwo zarządzający mega wyrozumiali i pomocni ;) BARDZO POLECAMY :) ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Patryk z Poznania  pobyt: 5-10 maja 2017r.
„Fantastyczne widoki, polecam każdego Domki Lux :) ”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Monika z Dusznik-Zdroju  pobyt: 29 kwietnia - 3 maja 2017r.
„Pobyt udany.Domek bardzo dobrze wyposażony,na urlopie nie trzeba niczego więcej. Dla 8 osób jest wystarczający (nie jest za ciasny). Jest czyściutko, duża łazienka. Decydując się na domek drewniany,trzeba brać pod uwagę,że będąc na górze słychać każdy ruch na dole i na odwrót.Przeszkadza to rano, gdy niektórzy wstają wcześniej,a inni jeszcze pospaliby.Problem był z rozpaleniem w kominku, strasznie długo to trwało,ale jak już się udało,cieplutko było cały dzień i noc przy małym zużyciu drewna(trafiliśmy na dość zimną majówkę,więc rozpalanie było niezbędne).Plac zabaw w takim miejscu, że widać bawiące się dzieci (ze wszystkich domków LUX).”
średnia ocen 7,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Michał z Warszawy  pobyt: 25 czerwca - 1 lipca 2016r.
„Bardzo fajny ośrodek dla rodziny z dziećmi (SP). Podczas naszego pobytu w sąsiednich domkach też były dzieci więc naszych nie było od powrotu z gór aż do zapadnięcia zmroku. Warunki lokalowe b.dobre, ośrodek b. zadbany. Polecam”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Monika z Torunia  pobyt: 6-11 czerwca 2016r.
„Ośrodek bardzo czysty, wygodny, bardzo dobre wyposażenie domków i można było skożystać z pralki;)miło spędzony czas”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Tomasz z Lublina  pobyt: 10-13 września 2015r.
„Bardzo dobre warunki za przyzwoitą cenę. Do domku bez problemu wchodzą 2 rodziny 4 osobowe. Domki schludne i zadbane, ciężko znaleźć minusy.”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Mariusz z Siemianowic Śląskich  pobyt: 3-6 września 2015r.
„Na pewno wrócimy :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Jastrzębia-Zdroju  pobyt: 3-5 września 2015r.
„bardzo udany pobyt. mili właściciele. polecam. katarzyna”
średnia ocen 8,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Przemysław z Warszawy  pobyt: 28 sierpnia - 4 września 2015r.
„godne polecenia i napewno wybierzemy sie tam ponownie”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Agnieszka z Gliwic  pobyt: 27-29 sierpnia 2015r.
„dobre miejsce na pobyt z dziećmi - plac zabaw; na niestacjonaryny pobyt kilkudniowy jest ok”
średnia ocen 5,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Tomasz z Góry Kalwari  pobyt: 25-30 sierpnia 2015r.
„Ogólnie bardzo OK”
średnia ocen 7,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Marek z Lędzin  pobyt: 10-16 sierpnia 2015r.
„Domki Beskid - jak zwykle udany urlop, serdecznie wszystkim polecam!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Mariola z Katowic  pobyt: 9-19 sierpnia 2015r.
„Super , bardzo polecam,szczególnie z dziećmi! Rewelacja!!!”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Beata z Chorzowa  pobyt: 8-16 sierpnia 2015r.
„Witam!pobyt wspominam b.miło,domki LUX odpowiadają opisowi z strony,ośrodek położony w pobliżu rzeczki,sklepów,pubu w malowniczym miejscu,dobre dojście do jeziora i basenu.Bardzo mili właściciele oraz obsługa,plac zabaw dla dzieci,grille-polecam serdecznie szczególnie rodzinom z dziećmi :-)Dziękujemy serdecznie za miły pobyt .”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Krzysztof z podkarpackiego  pobyt: 6-10 sierpnia 2015r.
„Jesteśmy zadowoleni z pobytu.Chętnie byśmy tam jeszcze przyjechali.Polecam”
średnia ocen 7,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Patrycja z Łaz  pobyt: 2-9 sierpnia 2015r.
„super”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Kazimierz z Bytomia  pobyt: 22 lipca - 2 sierpnia 2015r.
„Doskonała”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Sylwia z Elbląga  pobyt: 20-26 lipca 2015r.
„Było super bardzo polecam ten osrodek wypoczynkowy.Pani Katarzyna przemiła osoba.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Michał z Szczecina  pobyt: 18-28 lipca 2015r.
„Ośrodek położony w przepięknym miejscu, bardzo blisko szlaków górskich, kilka minut od jeziora. Bardzo mili właściciele, kontaktowi, pomocni, wsłuchujący się w prośby gości (szybko naprawiony uchwyt w lodówce, udostępniona wanienka dla niemowlaka i inne drobne tematy załatwione od ręki). Moja córka chce tam pojechać za rok znowu:) Świetna baza wypadowa do górskich wycieczek, do Zatoru (Energylandia), Inwałdu (park miniatur + warownia + park rozrywki), Krakowa:) polecamy !!!!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Maciej z Babimostu  pobyt: 13-18 lipca 2015r.
„Było fantastycznie ... tylko mała uwaga ... proszę nie kosić trawy od ósmej rano ;-)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Ewelina z Radzymina  pobyt: 11-18 lipca 2015r.
„Miejsce na wakacje z małym dzieckiem wręcz idealne. Jesteśmy bardzo zadowoleni, cisza, spokój.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Mirosław z Rybnika  pobyt: 6-11 lipca 2015r.
„Wszystko było OK! Gospodarze ośrodka to spoko ludzie (pozdrawiam). Ośrodek czysty i zadbany,idealny dla rodz. z dziećmi.Restauracje, jezioro, basen wszędzie blisko więc dzieci chętnie spacerowały. Byłem z rodz. już drugi raz i chyba nie ostatni. POLECAM BO WARTO !!! ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Siemianowic Śląskich  pobyt: 4-11 lipca 2015r.
„Bardzo uprzejmi i mili właściciele i pracownicy ośrodka. Ułożenie domków pozwala na bezpieczną zabawę dzieciaków pod okiem dorosłych...dziękujemy ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Barbara z Borowa  pobyt: 29 czerwca - 5 lipca 2015r.
„Pobyt w domkach lux bardzo mile wspominamy ,było super, domki przytulne , podwórko" 1 klasa ",dużo miejsca , dla wszystkich atrakcje , miła i życzliwa obsługa , restauracja polecana REWELACJA , zniżki i nie wykluczone że za jakiś czas wrócimy do Was, chociaż planowaliśmy co roku jeżdżić w inne miejsc, ale skoro coś jest super to po co to zmieniać ? Pozdrawiamy wszystkich: właścicieli , pracowników i gości ! ”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Maja z Rybnika  pobyt: 13-15 czerwca 2015r.
„Kolejny raz byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Z przyjemnością wrócimy za rok :):)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Rafał z Orzesza  pobyt: 4-7 czerwca 2015r.
„Mielismy przyjemność spedzic tam dlugi weekend wraz z dziecmi, zarówno dzieci jak i my byliśmy bardzo zadowoleni. Domek super wyposażony, niczego nie brakowało, super plac zabaw, lokalizacja, obsluga bardzo mila. Goraco polecamy bo naprawdę warto!! wraz ze znajomymi planujemy raz jeszcze odwiedzić to miejsce :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Paweł z Krakowa  pobyt: 22-24 maja 2015r.
„Pobyt w tym miejscu wspominam bardzo miło i pozytywnie. W ciszy i spokoju wśród zieleni lasów można wypocząć i miło spędzić czas. Bardzo miła i profesjonalna obsługa także gorąco polecam:)”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Krzysztof z Krakowa  pobyt: 8-10 maja 2015r.
„Byłem 3 raz i z pewnością odwiedzę ponownie.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Roslea (Irlandia)  pobyt: 4-8 maja 2015r.
„SPEDZILISMY SUPER URLOP W CISZY NA SWIEZYM POWIETRZU JESLI BEDZIEMY MIEC MOZLIWOSC TO WROCIMY W TO MIEJSCE :):):)POLECAM WSZYSTKIM”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Marta z Modlina  pobyt: 1-3 maja 2015r.
„Sympatycznie!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Ewelina z Brzeszcz  pobyt: 30 kwietnia - 3 maja 2015r.
„Domki LUX godne polecenia, wyposażenie na bardzo dużym poziomie. Mam nadzieje że jeszcze tam wrócę.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Sosnowca  pobyt: 29 grudnia 2014r. - 2 stycznia 2015r.
„Cudowny wyjazd, piękne widoki, domek w pełni wyposażony, idealne miejsce na odpoczynek, gorąco polecam! ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Jacek z Bielska-Białej  pobyt: 10-12 października 2014r.
„Bardzo przyjemny ośrodek. Byliśmy ekipą 15 osób z dzieciakami, dzieci miały gdzie się bawić, a domki są na tyle blisko paleniska, że nawet elektroniczne nianie nie były potrzebne. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za miłą fachową obsługę. Pozdrawiam i mam nadzieje że jeszcze będzie okazja się spotka u Państwa.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Bernard z Marklowic  pobyt: 25-28 września 2014r.
„NIestety nie dopisala nam pogoda..ale w domku bylo tak przyjemnie przy kominku ze nawet deszcz nam nie przeszkodzil w wypoczynku.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Rafał z Krakowa  pobyt: 12-14 września 2014r.
„Domek dobrze wyposazony, wszystko czego potrzeba, czysto,schludnie, okolica przyjemna jest gdzie pospacerowac. Ogolnie osrodek na duzy "+"”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Zbigniew z Katowic  pobyt: 12-14 września 2014r.
„Choć był to pobyt związany z pracą, udało sie również zrelaksować . Polecam i liczę na ponowne spotkanie .”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Anna z Łaz  pobyt: 10-13 września 2014r.
„Super warunki w domku rewelacja czysto i przyjemnie a w zimne wieczory można napalić w kominku.Taras z miejscem do grilowania .Wszystko ogrodzone z każdego domku widok na plac zabaw dla dzieci. Gorąco polecam ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Patrycja z Krakowa  pobyt: 7-10 września 2014r.
„Cicha okolica, piękne widoki, ładne i czyste domki:) Polecam!”
średnia ocen 8,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Mirosław z Rybnika  pobyt: 25-29 sierpnia 2014r.
„Było super tylko pogoda trochę nie taka jak być powinna (trzeba było dogrzewać) Wrócimy za rok :) ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Łukasz z Siemianowic Śląskich  pobyt: 24-31 sierpnia 2014r.
„Bardzo polecam :) szczególnie dla rodzin z dziećmi, na prawdę wszystko zgadza się z opisem na stronie, a nawet jest lepiej. pozdrawiam Łukasz ;) ”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Ewa z Zabrza  pobyt: 13-20 sierpnia 2014r.
„Bylo super!Wszyscy bylismy bardzo zadowoleni,zaröwno dziadkowie,jak i rodzice i dzieci.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Renata z Sosnowca  pobyt: 8-13 sierpnia 2014r.
„wspaniale miejsce na wypoczynek a dla dzieci duzo hustawek itp napewno tam jeszcze wrocimy pozdrawiam :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Bernadeta z Rzeszowa  pobyt: 2-9 sierpnia 2014r.
„Ośrodek przepięknie utrzymany, domki wyposażone i czyściutkie, plac zabaw dla dzieci i boisko do siatkówki super, obsługa zawsze pomocna,cisza, spokój a młodzieży było dużo, pełna kultura, polecam”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Raszyna  pobyt: 26 lipca - 2 sierpnia 2014r.
„Super :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Tomasz z Warszawy  pobyt: 18-27 lipca 2014r.
„Pobyt bardzo miły. Rzeczywiście odpoczęliśmy. Rewelacyjne miejsce przede wszystkim dla naszych dzieci. Bogato i estetycznie urządzony plac zabaw. Ogólnie tern czysty i zadbany.”
średnia ocen 7,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Beata z Niepołomic  pobyt: 17-20 lipca 2014r.
„Bardzo fajny ośrodek, blisko centrum, cisza i spokój. Polecam :)”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Rybarzowic  pobyt: 11-18 lipca 2014r.
„Spedzilismy bardzo dobry czas w osrodku, plac zabaw, miejsce do grillowania I dostep do sklepow bardzo nam odpowiadal. Polecamy domki wszystkim rodzinom z dziecmi.”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Halina z Brukseli  pobyt: 10-17 lipca 2014r.
„Bardzo milo spedzilismy nasze wakacje.Polecam wypoczynek w osrodku rodzinom z dziecmi.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Paweł z Krakowa  pobyt: 7-14 lipca 2014r.
„Super”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Agnieszka z Chorzowa  pobyt: 5-10 lipca 2014r.
„Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Bardzo miła obsługa, niczego nie brakowało. Pewnie jeszcze tam wrócimy.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Anna z Erding (Niemcy)  pobyt: 2-7 lipca 2014r.
„Ośrodek bardzo godny polecenia do pobytu z dziećmi. Plac zabaw zaraz przed drzwiami i przejrzysty. Domek bardzo przytulny”
średnia ocen 7,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Grzegorz z Sosnowca  pobyt: 1-6 lipca 2014r.
„Byłem tam nie pierwszy raz i z pewnością tam wrócę!Polecam wszystkim którzy się zastanawiają. Idealne miejsce na pobyt rodziny z dzieckiem!”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Agnieszka z Katowic  pobyt: 30 czerwca - 5 lipca 2014r.
„Witam Serdecznie chciałabym Państwu bardzo podziękować za wspaniały pobyt u Państwa w Ośrodku,wspaniałe miejsce,a przede wszystkim wspaniali i bardzo mili właściciele.Pozdrowienia Pani Kasiu dla Pani i Całej Rodziny:)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Wacław z Dorsten (Niemcy)  pobyt: 26-28 czerwca 2014r.
„Wszystko ok., Zapraszam do nas .Jak bedziecie w Duisburgu to daj mi znac. Jestescie bardzo sympatycznym malzenstwem. Powodzenia w interesie.Ciao”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Jarosław z Niemiec  pobyt: 23-28 czerwca 2014r.
„Bardzo mila artmosfera Domek czysty i wszystko czego duscza pragnie, w zimie kominek jest pewnie super atrakcja . W sobote bylo troche Glosno az po 24 h , no cöz ludzie chsieli sie pobawic :”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Marcin z Rybnika  pobyt: 17-27 czerwca 2014r.
„świetne miejsce dla rodzin z małymi dziećmi. Plac zabaw dobrze wysposażony i co najważniejsze blisko domków. Domki Lux-niczego nam nie zabrakło aż przez 10 dni tak więc śmiało można powiedzieć że wyposażenie domku jest kompletne. ”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Magdalena z Zabrza  pobyt: 15-27 czerwca 2014r.
„pobyt udany,fajne domki,duży plac zabaw dla dzieci,pomocni właściciele,pewnie tu jeszcze wrócimy.”
średnia ocen 8,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Anna z Lędzin (śląskie)  pobyt: 13-16 czerwca 2014r.
„Bardzo miło spędzony czas w domku typu LUX!, właściciele sympatyczni, domki śliczne i przestronne. Super plac zabaw dla dzieci, spokojnie można siedzieć na tarasie i mieć na oku swoje pociechy:) Jedyny minusik za brak czajnika elektrycznego, poza tym wszystko na najwyższym poziomie! :) Dziękujemy i być może jeszcze w domku zagościmy :)”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Gabriela z Siemianowic  pobyt: 9-22 czerwca 2014r.
„To był mój trzeci pobyt z rodziną w tym ośrodku. Pierwszy z wnuczką i jeżeli chodzi o ośrodek otoczenie, obsługę, czystość etc. to oceniam go 10/10 pkt. Jest to ośrodek przyjazny rodzinie i dzieciom. Właściciele bardzo mili w każdej sytuacji pomocni.”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Tomasz z Tychów  pobyt: 6-8 czerwca 2014r.
„Serdecznie Polecam. Ośrodek zapewnia wszystko co niezbędne jest do udanego wypoczynku.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Andrzej z Sosnowca   pobyt: 30 kwietnia - 4 maja 2014r.
„Byliśmy z rodzinką po raz drugi w tym ośrodku i naprawdę serdecznie polecamy. Położenie ośrodka oraz sam ośrodek super. Wyposażenie spełni oczekiwania najbardziej wymagających. Atmosfera na ośrodku bardzo przyjazna. I naprawdę dbałość o higienę i czystość ośrodka na wysokim poziomie. Polecamy w 100% ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Celina z Wrocławia  pobyt: 25-28 kwietnia 2014r.
„Pobyt w ośrodku oceniam na bardzo dobry. Przyjemna atmosfera, brak jakichkolwiek problemów mimo, że przyjechaliśmy liczną i energiczną grupą. Nawet podczas pory deszczowej jest mnóstwo alternatyw, aby spędzić miło czas (taras, cudowna zadaszona altanka z ogromnym biesiadnym stołem). Gorąco polecam!”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Justyna z Wodzisławia  pobyt: 25-27 kwietnia 2014r.
„Wyjazd był bardzo udany, zdjęcia oddają stan rzeczywisty, bardzo miła obsługa, blisko do sklepu i centrum. Na pewno jeszcze ten ośrodek odwiedzimy. Polecam!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Dariusz z Tychów  pobyt: 19-21 kwietnia 2014r.
„:D”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Gregor z Niemiec  pobyt: 1-6 stycznia 2014r.
„Urlop bardzo fajny, spokojna okolica, przytulny domek.”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Beata z Opola  pobyt: 29 grudnia 2013r. - 2 stycznia 2014r.
„Ogólna ocena bardzo dobra, miła obsługa, domek czysty i zadbany.”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Agnieszka z Bierunia  pobyt: 29 grudnia 2013r. - 2 stycznia 2014r.
„Byliśmy w domku LUX,świetny domek,wszystko jak w broszurce, bardzo mili właściciele,na pewno najlepszy sylwester jaki spędziliśmy,dlatego gorąco polecam -zwłaszcza na wakacje... wrócimy za rok pozdrawiamy.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Grzegorz z Sosnowca  pobyt: 28 grudnia 2013r. - 2 stycznia 2014r.
„Było super. Wiadomo, że sylwester to droższy termin, dlatego mamy nadzieję wybrać się również w wakacje :)”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Grzegorz z Gliwic  pobyt: 2-9 września 2013r.
„Urlop nam się udał, pogoda dopisała. W domku przytulnie i czysto. Właściciele ośrodka sympatyczni i w razie jakichkolwiek problemów chętni do pomocy. To jedno z tych miejsc, do których chce się wracać :)”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Malwina z Gliwic  pobyt: 1-10 września 2013r.
„Bardzo udany wypoczynek, dobra lokalizacja, ładna okolica”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Maciej z Tarnowskich Gór  pobyt: 30 sierpnia - 1 września 2013r.
„OŚRODEK SUPER SZCZEGÓLNIE DLA RODZIN Z DZIEĆMI. POLECAM”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Tomasz z Zielonej Góry  pobyt: 12-23 sierpnia 2013r.
„Bardzo sympatyczna i miła obsługa. Byłem w wielu domkach na wakacjach ale te pod względem wyposażenia i przestronności oraz dużego tarasu są godne polecenia.”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Joanna z Działoszyna  pobyt: 5-10 sierpnia 2013r.
„Ogólnie pobyt oceniamy pozytywnie, dzieci były zadowolone z dużego placu zabaw. Jednak jezioro jest o wiele dalej niż podane jest to na stronie internetowej, a pleśń w łazience psuła obraz całkiem fajnego domku.”
średnia ocen 6,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Arkadiusz z Gorzowa Wielkopolskiego  pobyt: 3-13 sierpnia 2013r.
„Domki stanowią zamknięty kompleks, z wydzieloną częścią parkingową, mieszkalną i rekreacyjną. Dzieci mogą bawić się tu swobodnie bez obawy rodziców. Przy samym ośrodku, za płotem płynie górski potok, a idąc kilka minut w górę jego biegu dojdzie się do 4-5 metrowego wodospadu. nad którym można wypocząć. O rzut kamieniem jest niewielkie centrum miejscowości (ze sklepami spożywczymi i Biedronką). Super miejsce wypadowe po okolicy - Inwałd (park miniatur), Oświęcim, Wadowice, Kalwaria Zebrzydowska, Zator (ruchome dinozaury i inne), Góra Żar (z masą atrakcji), Szczyrk, Ustroń, Bielsko-Biała. Pobyt w lecie to także możliwość uprawiania sportów wodnych i pobytu na odkrytych basenach (przy jeziorze) lub plaży. Polecam. My także pewnie tu jeszcze wrócimy.”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Weronika z Żor  pobyt: 3-5 sierpnia 2013r.
„Domek czysty,dobrze wposażony.Polacam!!!”
średnia ocen 8,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Weronika z Zawiercia  pobyt: 30 lipca - 5 sierpnia 2013r.
„Spędzilismy w Osrodku Beskid 6 dni i bardzo mile je wspominamy:)Serdecznie polecamy!!!!!! :)Pozdrowionka dla Pani Kasi :) :*”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Ewa z Łowynia  pobyt: 28 lipca - 7 sierpnia 2013r.
„Pobyt wspominamy fajnie...polecamy!”
średnia ocen 7,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Krzysztof z Mazowsza  pobyt: 27 lipca - 3 sierpnia 2013r.
„ciut droga jak na taki standard”
średnia ocen 5,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Stanisław z Krakowa  pobyt: 25-28 lipca 2013r.
„Rewelacyjne miejsce, luksusowe domki,obsługa bardzo miła. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy to miejsce wszystkim.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Agnieszka z Bexley (Anglia)  pobyt: 15-20 lipca 2013r.
„Bylo swietnie :))) Domki Lux przeslicznie i obsluga bardzo mila :))) mamy nadzieje na szybki powrot :))) ”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Mateusz z Wodzisławia Śląskiego  pobyt: 14-21 lipca 2013r.
„Wszystko super ok zajebiście! :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Roman z Otmic  pobyt: 8-13 lipca 2013r.
„10”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Joanna z Irlandii  pobyt: 7-12 lipca 2013r.
„Spędzilismy super urlop. Raj dla dzieci gdyż przed domkami jest duzy plac zabaw. Wszedzie blisko do sklepow, jeziora, basenu i innych atrakcji. Super i goraco polecam wszystkim”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Barbara z Gorzyc  pobyt: 7-14 lipca 2013r.
„Polecam bardzo gorąco wasz ośrodek wszystkim znajomym, wakacje udane dziękujemy”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Będzina   pobyt: 30 czerwca - 6 lipca 2013r.
„Ośrodek przystosowany dla rodzin z dziećmi. Nasz ocena to bdb ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Dorota z Radzymina  pobyt: 29 czerwca - 7 lipca 2013r.
„idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, cisza, spokój, jeśli tego szukasz to tu go znajdziesz.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Damian z Chrzanowa  pobyt: 27-30 czerwca 2013r.
„Ogólnie bardzo fajnie:)”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Anita z Katowic  pobyt: 14-16 czerwca 2013r.
„generalnie super”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Zabrza  pobyt: 10-12 czerwca 2013r.
„Było wspaniale, nawet jeśli byliśmy uciążliwi dla naszych sąsiadów. Wielkie dzięki! :D”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Gabriela z Siemianowic Śląskich  pobyt: 2-15 czerwca 2013r.
„Wspaniała lokalizacja, wszędzie blisko (na basen, nad jezioro, do lasu, sklepów i restauracji), cisza spokój. Ośrodek czysty, przyjazny dzieciom huśtawki, piaskownice, zjeżdżalnie, wszędzie krótko przycięte trawniki. Parking na miejscu ale nie zagrażający bezpieczeństwu dzieci. Wyposażenie domków bardzo dobre, tak jak cały ośrodek czysto i schludnie. Miła nie rzucająca się w oczy ale zawsze dostępna obsługa. Cena maj, czerwiec również dobra. Ośrodek godny polecenia. ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Anna z Tychów  pobyt: 27-31 maja 2013r.
„Bardzo fajne domki. ”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Jacek z Dąbrowy Górniczej  pobyt: 22-24 maja 2013r.
„pobyt zakwaterowanie oceniam jako bardzo dobry milo czysto i przyjemnie obsługa mila tak trzymać dalej pozdrawiam ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Tomasz z Tychów  pobyt: 17-19 maja 2013r.
„Polecamy”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Anna z Oświęcimia  pobyt: 17-21 maja 2013r.
„Witajcie,gorąco polecam,pełen komfort,cisza,obsługa naprawdę super zawsze pomocni i uprzejmi!!Szczególnie polecam rodzicom z dziećmi bo plac zabaw jest mega fajny-Ogółem SUPER BRAK ZASTRZEŻEŃ.POZDRAWIAM”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Bartosz z Tychów  pobyt: 10-12 maja 2013r.
„Znakomite miejsce na odpoczynek i mała rozrywkę. Bardzo pomocna i sympatyczna obsługa. Warto wybrać domki LUX niewielka różnica w cenie a standard naprawdę wysoki. ”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Paweł z Zoetrmeer(Holandia)  pobyt: 3-10 maja 2013r.
„10 ptk.Dziekujemy,i na pewno pojawimy sie jeszcze u was (jak nie w tym to w przyszlym roku) Polecam!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Jacek z Olsztyna  pobyt: 28 kwietnia - 5 maja 2013r.
„Polecamy to miejsce wszystkim. Bylismy tu drugi rok z rzedu i juz czekamy na kolejny przyjazd. Cudowni Ludzie w osrodku zapewnia wam udany wypoczynek w karzda pogode”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Marcin z Katowic  pobyt: 29 grudnia 2012r. - 2 stycznia 2013r.
„Dziękuję i polecam wszystkim”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Wojciech z Góry Kalwarii  pobyt: 26-29 grudnia 2012r.
„Ładne, czyste, stylowe domki. Miło spędzony czas.”
średnia ocen 8,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Urszula z Bytomia  pobyt: 24-26 grudnia 2012r.
„Bardzo miło spędzilismy święta /choć tak krótki pobyt/,gospodyni miła, sympatyczna.Osrodek doskonały do wypoczynku dla rodzin z dziećmi i nie tylko ,bez problemów nasze dwa pieski znalazły swoje miejsce.Domki dobrze wyposażone,absolutnie niczego nie brakowało,kominek rewelacja ,doskonale ogrzewał całość domku,parking na terenie ośrodka.Okolica ładna mozna pospacerować,szkoda tylko ,że nie było sniegu :)Polecam Wszystkim serdecznie...”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Krakowa  pobyt: 23-26 grudnia 2012r.
„wszystko cudnie:)”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Witold z Oświęcimia  pobyt: 14-17 grudnia 2012r.
„bardzo dobra”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Wojciech z Bestwiny  pobyt: 14-17 grudnia 2012r.
„Jesteśmy bardzo zadowoleni napewno wrócimy Pozdrawiam”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Dominika z Bytomia  pobyt: 29 września - 1 października 2012r.
„Domek bardzo ładny, funkcjonalny i schludny. Blisko do restauracji i sklepów. Cisza i spokój.”
średnia ocen 7,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Beata z Pawłowic Śląskich  pobyt: 20-23 września 2012r.
„super domek,fajne miejsce,wszędzie blisko”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Anna z Kruszyny  pobyt: 9-11 września 2012r.
„Ośrodek usytuowany jest w doskonałym miejscu, blisko do centrum. Domki są bardzo dobrze wyposażone, jest w nich wszystko co konieczne: aneks kuchenny, pełne wyposażenie, łazienka, ciepła woda, TV, W domku jest czysto i schludnie. Na terenie ośrodka znajduje się mini plac zabaw dla najmłodszych oraz parking. Gorąco polecam!!!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Joanna z Orzesza  pobyt: 7-9 września 2012r.
„domek oceniam na 6!!!polecam!!! super plusem jest plac zabaw dla dzieci!!!!!”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Krzysztof z Kędzierzyna-Koźla  pobyt: 2-8 września 2012r.
„w sumie wszystko dobrze, fajny widok na górę Żar,cisza poza tym że słychać co się dzieje w domku obok:-) dla dziecka fajnie ma gdzie pobiegać i pobawić się”
średnia ocen 8,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Dorota z Chrzanowa   pobyt: 23-26 sierpnia 2012r.
„Polecam napewno wrócimy !”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Aleksandra z Lipnik  pobyt: 18-23 sierpnia 2012r.
„Pobyt udany,bardzo dobre warunki,wyposażenie domku znakomite, położenie ośrodka bardzo dobre-wszędzie blisko. Jesteśmy bardzo zadowoleni.”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Justyna z Jaworzna  pobyt: 17-22 sierpnia 2012r.
„Ośrodek godny polecenia!!!!!!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Ewelina z Działoszyna  pobyt: 14-19 sierpnia 2012r.
„bardzo fajne nowoczesne domki. warto tam jechać”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Małgorzata z Strzelec Opolskich  pobyt: 12-19 sierpnia 2012r.
„Ośrodek godny polecenia.Warunki mieszkaniowe bardzo dogodne.”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Monika z Zatora  pobyt: 8-14 sierpnia 2012r.
„Okolica cicha, bezpieczna i spokojna. Do centrum 3 minutki piechotką, sklepy, piekarnie, pamiątki, bankomat, restauracje, basen, ośrodek zdrowia w okolicy. Coś dla "ducha" także. W domku czysto i przyjemnie. ”
średnia ocen 8,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Beata z Opola  pobyt: 4-18 sierpnia 2012r.
„Obsługa ośrodka bardzo miła i zawsze gotowa na pomoc klientowi. można było liczyć na dodatkowy sprzęt, ręczniki...”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Bogdan z małopolski  pobyt: 3-8 sierpnia 2012r.
„miejsce warte odwiedzenia warunki ok”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Toszka  pobyt: 30 lipca - 9 sierpnia 2012r.
„Cisza i spokój na terenie ośrodka.Wszędzie blisko,urocze miasteczko.Polecam dla rodzin z małymi dziećmi,i ze zwierzętami!”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Jakub z Kalisza  pobyt: 26 lipca - 2 sierpnia 2012r.
„bardzo fajny ośrodek, w domku nie brakowało niczego, co jest potrzebne dla 5 dorosłych z dzieckiem. Ogólnie polecam dla chcących wypocząć od zgiełku dużego miasta i powdychać świeże powietrze.”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Anna z Sztokholmu (Szwecja)  pobyt: 24-29 lipca 2012r.
„W skali od 1 do 10 daje 100!!! Bylo rewelacyjnie. Osrodek bardzo ladny dostosowany dla mlodych i starszych ludzi jak i przede wszystkim dla rodzin z dziecmi. Goraco polecam!!!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Jan z Langenhagen (Niemcy)  pobyt: 22-26 lipca 2012r.
„Bardzo mila obsluga, domki czyste i chetnie z korzystamy z nowu.”
średnia ocen 7,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Aneta z Krakowa  pobyt: 16-22 lipca 2012r.
„:)”
średnia ocen 5,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Marzena z Krakowa  pobyt: 10-14 lipca 2012r.
„Było bardzo przyjemnie czysto , obsługa bardzo miła, miejsce spokojne , blisko jeziora i basenu . Polecamy gorąco , pewnie tam jeszcze wrócimy.”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Ewelina z Sieradza  pobyt: 8-13 lipca 2012r.
„Rewelacyjne miejsce luksusowe domki :) ”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Żaneta z Chrzanowa  pobyt: 6-11 lipca 2012r.
„Pobyt oceniam bardzo dobrze, troszkę daleko do jeziora i basenu, ale miejsce przyjemne, ciche i idealne na pobyt z dzieckiem.”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Jarosław z Rybnika  pobyt: 5-12 lipca 2012r.
„Bardzo przyjemnie spędziliśmy czas w ośrodku, miła i sympatyczna obsługa bardzo dobre wyposażenie domku.”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Monika z Warszawy  pobyt: 1-7 lipca 2012r.
„Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Ośrodek i lokalizację oceniam bardzo wysoko.Polecam na pobyt z dziećmi ale nie tylko bo w okolicy jest mnóstwo atrakcji i nie można się nudzić korzystając jednocześnie z uroku gór.No i pogoda była super!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Magdalena z Jaworzna  pobyt: 30 czerwca - 3 lipca 2012r.
„Rewelacyjne miejsce na wypoczynek z dziećmi. Teren super zagospodarowany dzięki czemu mieliśmy wszystko w zasięgu ręki i przede wszystkim oka :). Gospodarze bardzo sympatyczni. Gorąco polecam.. ”
średnia ocen 9,8 pokaż >
domki LUX
opinie Gości
cennik
domek BRDA
opinie Gości
cennik
domki MURO
opinie Gości
cennik
domki DUO
opinie Gości
cennik
domek 4-os
opinie Gości
cennik
domek 2-os
opinie Gości
cennik
rezerwacja | cennik | rabaty na atrakcje | dla dzieci | w naszym ośrodku | co jest blisko | atrakcje w okolicy | kontakt i mapa | opinie Gości | wersja mobilna
KONTAKT
Ośrodek Wypoczynkowy „BESKID”
ul. Kublinów 14
34-312 Międzybrodzie Bialskie
woj.: śląskie
Beskidy -> Beskid Mały
telefony: 660 xxx xxx pokaż
LOKALIZACJA GPS
N: 49.78635
E: 19.18988
lub
N: 49o47'11"
E: 19o11'24"
informacja nt. plików cookie | © 2000-2018 O.W. „Beskid”