domki letniskowe Lux
Lux
domki letniskowe Brda
Brda
domki letniskowe Muro
Muro
domki letniskowe Duo
Duo
domki letniskowe 4-os.
4-os.
domki letniskowe 2-os.
2-os.

Domki MURO opinie naszych Gości

Każdego z naszych Gości prosimy po pobycie u nas o krótką ocenę naszego ośrodka, domków i nas samych.
Poniżej znajdziesz te oceny ... nie ma samych 10 bo nie jesteśmy idealni ale dążymy w tym kierunku :-)
Wszystkie oceny są takie jak wystawili je nasi Goście, nie boimy się słabszych ocen bo wiemy, że zawsze jest coś co możemy jeszcze poprawić.
ilość ocen: 83, średnia: 9,4/10
Domek letniskowy MURO
Alina z Będzina  pobyt: 11-20 sierpnia 2017r.
„Super miejsce dla dzieci. Duży plac zabaw na którym dla każdego znajdzie się coś fajnego. ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Sebastian z RADLINA  pobyt: 30 lipca - 4 sierpnia 2017r.
„WITAM BARDZO BYŁO FAJNIE BLISKO DO CENTRUM SPOKÓJ CISZA ŚWIEŻE POWIETRZE DLA RODZIN Z DZIEĆMI SUPER. POZDRAWIAM ZADOWOLONY Z POBYTU SEBASTIAN I RODZINA.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Ewa z Pińczowa  pobyt: 16-22 lipca 2017r.
„Bardzo miły ośrodek. Cicho, spokojnie i przyjemnie. ”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Mariusz z Krakowa  pobyt: 12-16 lipca 2017r.
„Miło wspominam”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Gabriela z Sosnowca  pobyt: 12-18 lipca 2017r.
„Było super.właściciele sympatyczni.Idealny ośrodek dla rodzin z małymi dziećmi. ”
średnia ocen 8,2 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Anna z Rosanowa  pobyt: 11-16 lipca 2017r.
„Pobyt wspominam bardzo miło. Właściciele bardzo mili . Pomocni gdy była potrzeba. Polecam każdemu kto potrzebuje ciszy i spokoju. Dziękuję.”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Mariusz z Kęt  pobyt: 4-6 września 2015r.
„super”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Radosław z Sosnowca  pobyt: 17-23 sierpnia 2015r.
„Jesteśmy zadowoleni.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Jakub z Bielska Białej  pobyt: 16-21 sierpnia 2015r.
„W skali 0/10 to daje osobiście 9”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Beata z Krakowa  pobyt: 16-23 sierpnia 2015r.
„Bardzo fajny ośrodek, ładna okolica, gorąco polecam. ”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Dawid z Jastrzębia - Zdroju  pobyt: 14-16 sierpnia 2015r.
„Ośrodek BESKID to idealne miejsce na spędzenie zasłużonego urlopu. Lokalizacja blisko centrum, a jednak w cichej i spokojnej okolicy przy uroczym strumyku. Na uwagę zasługuje duża waga właścicieli do porządku na obiekcie np. codzienne czyszczenie grilla:), domki w super stanie. Polecam miejsce dla rodzin z dziećmi (place zabaw oraz dobrze wyposażona apteczka pierwszej pomocy:)), jak również dla młodzieży czy też osób starszych.”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Elżbieta z Bytomia  pobyt: 8-14 sierpnia 2015r.
„BARDZO,ŻEŚMY ODPOCZĘLI.POGODA DOPISAŁA.DZIECIAKI ZADOWOLONE NO I WŁAŚCICIELE BARDZO SYMPATYCZNI.POLECAMY I NA PEWNO JESZCZE NIE RAZ ODWIEDZIMY.POZDRAWIAMY ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Adam z Gliwic  pobyt: 2-9 sierpnia 2015r.
„Bardzo miło i przyjemnie.Ciekawa lokalizacja, miła obsługa,udany pobyt. Polecamy.”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Dariusz z Chorzowa  pobyt: 1-8 sierpnia 2015r.
„świetne miejsce do wypoczynku dla całej rodziny”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Patrycja z Chorzowa  pobyt: 27 lipca - 1 sierpnia 2015r.
„Wypoczynek w Ośrodku Beskid wspominam bardzo przyjemnie.Porządna obsługa, bardzo fajne, przytulne domki. Okolica jest na prawdę świetna, wszystko w pobliżu, sklepy, restauracje itp. :) Jeżeli miałabym ocenić w skali od 1-10 to daję maksymalne 10 ! Za taka cenę i taki domek, po prostu super. Pozdrawiam”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Rafał z Starachowic  pobyt: 27 lipca - 3 sierpnia 2015r.
„Domek dobrze wyposażony, czysty, przestronny, lokalizacja bardzo dobra, blisko do jeziora i restauracji, fajny plac zabaw dla dzieci, cisza i spokój na terenie ośrodka, bardzo mili i pomocni właściciele, wypoczynek był bardzo udany, dzieci zadowolone, gorąco polecam ten ośrodek! ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Aleksandra z Wrocławia  pobyt: 24-29 lipca 2015r.
„Z pobytu jesteśmy mega zadowoleni.Świetna lokalizacja.Polecam dla rodzin z dziećmi(bezpieczny plac zabaw)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Rafał z Wrocławia  pobyt: 18 lipca - 2 sierpnia 2015r.
„Urlop w ośrodku bardzo udany, polecam dla rodzin z dziećmi. Właściciele przemili i pomocni w różnych sytuacjach. Ani razu nie usłyszałem: "nie", "nie da się". Pozdrawiam gorąco.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Katarzyna z Wodzisławia Śl.  pobyt: 16-21 lipca 2015r.
„Ośrodek naprawdę godny polecania. Właściciele bardzo mili i uprzejmi. Idealny ośrodek na wypoczynek z dziećmi. W pobliżu restauracje, sklepy. ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Karolina z Tychów  pobyt: 12-17 lipca 2015r.
„nasza ocena pobytu to jak najbardziej 5/5 , domki są czyściutkie, zadbane, ludzie bardzo mili i pomocni, bardzo fajny plac zabaw dla dzieci. jak najbardziej polecam i na pewno skorzystam z Państwa oferty ponownie. ”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Anna z Sosnowca  pobyt: 11-18 lipca 2015r.
„Domek ok obsługa w porządku spokojnie także polecam.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Barbara z Chorzowa  pobyt: 29 czerwca - 8 lipca 2015r.
„Ośrodek super dla tych,którzy cenią sobie wypoczynek w zaciszu, domki tak ustawione,że przy pięknej pogodzie od rana do wieczora można się opalać na leżakach,posiłki można konsumować na werandach gdzie znajdują się duże szklane stoły,w pokojach bardzo dużo miejsc do spania”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Małgorzata z Katowic  pobyt: 26 czerwca - 7 lipca 2015r.
„Domki bardzo czyste i dobrze wyposażone. Obsługa ośrodka bardzo miła i szybko reagująca na prośby wczasowiczów. Ośrodek połozony ładnie w cichym ispokojnym miejscu ale blisko centrum Międzybrodzia.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Krzysztof z Gliwic  pobyt: 2-12 czerwca 2015r.
„W ośrodku przebywaliśmy kolejny już raz. Podobnie jak uprzednio, spotkaliśmy się z miłą obsługą. Domek przygotowany wzorowo. Pobyt bardzo udany. Wyjeżdżając, rezerwowaliśmy następny termin pobytu. Polecamy ten ośrodek. Krzysztof i Anna”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Agnieszka z Kraków  pobyt: 8-10 maja 2015r.
„Fajne domki, bardzo ładne i zadbane, zaangażowanie właścicieli - super !!”
średnia ocen 7,4 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Adam z Bielska-Białej  pobyt: 1-3 maja 2015r.
„sympatycznie i miło polecam każdemu”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Dominika z Katowic  pobyt: 31 grudnia 2014r. - 4 stycznia 2015r.
„Mila obsluga, lokalizacja sliczna, na pks nie daleko tylko z katowic dojazd z przesiadkami niestety,centrum naprawde blisko.Fajnie :)”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Beata z Dąbrowy Górniczej  pobyt: 31 sierpnia - 10 września 2014r.
„Z ośrodka blisko do centrum, a jednocześnie okolica cicha, przy rzece. Kilka rodzajów domków co pozwala o dobór do indywidualnych potrzeb, kuchnie wyposażone w naczynia, najpotrzebniejsze rzeczy. Niestety nie ma na ośrodku wyżywienia jednak niedaleko można dobrze zjeść. Jeszcze w tym samym roku, po zakończonych wakacjach przyjechaliśmy na weekend. O środek godny polecenia.”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Ewa z Katowic  pobyt: 29 sierpnia - 4 września 2014r.
„Świetna lokalizacja, bardzo miła obsługa. Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu z dziećmi, ośrodek ładny, dobrze utrzymany. W domku niczego nam nie brakowało. Dziękujemy i na pewno jeszcze nie raz przyjedziemy!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Jarosław z Łodzi  pobyt: 26-31 sierpnia 2014r.
„Z całą odpowiedzialnością polecam Ośrodek. Bardzo miły i spokojny, położony blisko centrum ze wszelkimi udogodnieniami.Miła i sympatyczna obsługa. Jesteśmy naprawdę zadowoleni i najprawdopodobniej o ile plany pozwolą chętnie ponownie skorzystamy z oferty Ośrodka.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Ewelina z Mysłowic  pobyt: 22-24 sierpnia 2014r.
„Fajne miejsce, domki dobrze wyposażone, dzieci mogą się pobawić na placu zabaw. Polecam!!!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Aleksandra z Jastrzębia -Zdroju  pobyt: 18-22 sierpnia 2014r.
„Bardzo udany urlop spędzony w domkach Beskid.Ośrodek wspaniale przystosowany dla dzieci.”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Kazimiera z Chorzowa  pobyt: 9-17 sierpnia 2014r.
„O ośrodku mogę tylko w samych superlatywach. To był kolejny nasz pobyt u Państwa. Z każdym rokiem jest bardziej komfortowo-jeżeli chodzi o wyposażenie domku. Bo wszystko inne pozostaje na stałym, jak najlepszym poziomie. Pozdrawiam serdecznie z nadzieją zobaczenia się w przyszłym roku. Kazimiera M.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Paweł z Świerklańca  pobyt: 29 lipca - 4 sierpnia 2014r.
„Polecamy bardzo, bardzo pobyt w "domkach letniskowych Beskid".Byliśmy tam pierwszy raz ale na pewno nie ostatni:)Gospodarze świetni, przemili,bez zarzutów. Wyposażenie domku ekstra, czysto i nie było komarów:)Było super:)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Remigiusz z RUDY ŚLASKIEJ  pobyt: 28 lipca - 4 sierpnia 2014r.
„POBYT W OŚRODKU "BESKID" BYŁ BARDZO PRZYJEMNY, NAPRAWDĘ ODPOCZELIŚMY. NAPEWNO JESZCZE TO MIEJSCE ODWIEDZIMY.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Małgorzata z Jelcza-Laskowic  pobyt: 25 lipca - 1 sierpnia 2014r.
„Polecam zwłaszcza rodzinom, bardzo dobre miejsce do wypoczynku i relaksu. Chętnie jeszcze odwiedzimy domki BESKID.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Jerzy z Nysy  pobyt: 21-26 lipca 2014r.
„Było przyjemnie i milo, jedynie internet mógłby mieć większą prędkość. polecam!!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Mariusz z Rybnika  pobyt: 18-26 lipca 2014r.
„Wszystko było OK. POLECAM ten O.W. ,dobra lokalizacja ,możliwość grilowania czy pieczenia kiełbaski na ognisku .Super plac zabaw dla dzieciaków i dla nas najwazniejsze możliwośc grania w siatkówke.DZIĘKUJE .!!!”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Zofia z Żor  pobyt: 6-13 lipca 2014r.
„super miejsce, polecam, szczególnie dla rodzin z dziećmi. w następne wakacje tam wrócimy:-)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Marzena z Katowic  pobyt: 20-28 czerwca 2014r.
„10”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Krzysztof z Olsztyna  pobyt: 15-19 czerwca 2014r.
„Wielki pozytyw. Bardzo miłe i profesjonalne podejscie do klienta(z powodu braku domku 2-osobowego dostaliśmy domek 4-osobowy w tej samej cenie :-) Dobra baza wypadowa do zwiedzania Beskidu Małego. ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Ryszard z Dusznik Zdroju  pobyt: 6-15 czerwca 2014r.
„Świetne miejsce, dobra lokalizacja. Dostępność komunikacyjna. Personel pomocny, uprzejmy i miły. Domki ładne, funkcjonalne, czyste, dobrze wyposażone. Ośrodek codziennie sprzątany nawet po pozostałościach z grila. Ciepła woda 24 h/dobę. Wspaniałe miejsce dla dzieci.”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Jakub z Krakowa  pobyt: 4-11 czerwca 2014r.
„Domek bardzo przyjemny. Otoczenie lasów wpływa bardzo korzystnie na odpoczynek. Polecam pobyt tutaj.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Karol z Krakowa  pobyt: 9-10 maja 2014r.
„Bardzo fajne miejsce, super standard i atrakcyjne ceny, lokalizacja średnia.”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Monika z Warszawy  pobyt: 1-5 maja 2014r.
„Miło wspominamy ten pobyt.”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Mirosław z Zielonej Góry  pobyt: 30 kwietnia - 4 maja 2014r.
„Pobyt udany, bardzo miła i pomocna obsługa.”
średnia ocen 8,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Monika z Jaworzna  pobyt: 30 kwietnia - 4 maja 2014r.
„super okolica domek też niczego nie brakowało:) przytulny miły etc. obsługa miła kompetentna serdecznie polecam :)”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Paweł z Trzebnicy  pobyt: 25 kwietnia - 2 maja 2014r.
„W OŚRODKU BESKID GOŚCILIŚMY W TYM ROKU PO RAZ CZWARTY.I Z ZADOWOLENIEM MOŻEMY PRZYZNAĆ, ŻE Z ROKU NA ROK JEST CORAZ FAJNIEJ. OŚRODEK SIĘ DOPOSAŻA W NOWE MEBLE I SPRZĘT, DZIECI MAJĄ SPORO MIEJSCA DO ZABAWY, CODZIENNIE RANO MOŻNA ZACZERPNĄĆ ŚWIERZEGO GÓRSKIEGO POWIETRZA DELEKTUJĄC SIĘ WIDOKIEM NA PIĘKNE GÓRY I SŁUCHAJĄC ŚPIEWU PTAKÓW I SZUMU GÓRSKIEGO POTOKU. LOKALIZACJA JEST SUPER I MOŻNA SZYBCIUTKO DOSTAĆ SIĘ DO CENTRUM. TRZEBA JESZCZE DODAĆ, ŻE WŁAŚCICIELE OŚRODKA TO JEDNI Z MILSZYCH LUDZI JAKICH POZNALIŚMY. POZDRAWIAMY:) PAWEŁ, OLA, I GRACJANEK R. :) TRZEBNICA”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Grzegorz z Wodzisławia Śląskiego  pobyt: 11-18 sierpnia 2013r.
„pobyt bardzo udany jeszcze tam wrócimy”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Daria z Sosnowca  pobyt: 4-12 sierpnia 2013r.
„witam, w ośrodku byliśmy drugi rok z rzędu jesteśmy bardzo zadowoleni lokalizacja i ogólnie miejscowość godne polecenia ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Radosław z Częstochowy  pobyt: 1-11 sierpnia 2013r.
„bardzo fajny ośrodek wypoczynkowy polecam.”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Roman z Zabrza  pobyt: 26 lipca - 5 sierpnia 2013r.
„JESTEŚMY MEGA ZADOWOLENI,CHĘTNIE WRÓCIMY,GOSPODARZE BARDZO MILI I UPRZEJMI,WARUNKI ŚWIETNE DLA DZIECI,MIEJSCE GODNE POLECENIA.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Wojciech z Gliwic  pobyt: 17-23 lipca 2013r.
„cudowne miejsce,wspaniały ośrodek życzliwi ludzie.Ośrodek w którym można zasłużenie odpocząć i spędzić niezapomniane chwile. ”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Joanna z Katowic  pobyt: 15-20 lipca 2013r.
„Bardzo miło spędzamy pobyt, na terenie ośrodka jest ładnie, cicho, dzieci mają plac zabaw.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Martyna z Gliwic  pobyt: 8-14 lipca 2013r.
„Domki bardzo fajne w pełni wyposażone - jest tam wszystko czego potrzeba do udanego wypoczynku :-) ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Aleksandra z Nysy  pobyt: 8-15 lipca 2013r.
„bardzo dobra”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Edyta z Jastrzębia Zdroju  pobyt: 1-8 lipca 2013r.
„Ośrodek położony w cichej okolicy,bardzo malowniczo .Blisko basen,jezioro,rewelacyjny dla rodzin z dziećmi.Polecam.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Danuta z Reptowa  pobyt: 1-8 lipca 2013r.
„Miła obsługa,czysto. Domek obszerny(dla dwóch osób). Piękna okolica.Brak wyżywienia na miejscu ale blisko restauracji z upustem 10% od właścicieli domku.Polecamy i dziękujemy za udany pobyt.”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Angelika z Katowic  pobyt: 28-30 czerwca 2013r.
„jedyny minus- pobyt był za krótki=) ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Genowefa z Zabrza  pobyt: 21-28 czerwca 2013r.
„Drugi już rok byliśmy z rodziną w ośrodku Beskid tz. dziadkowie, dorosłe dzieci oraz wnuki. Każdy z nas był w pełni zadowolony z pobytu. Wrócimy napewno w przyszłym roku.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Ewa z Oświęcimia  pobyt: 7-9 czerwca 2013r.
„Byłam bardzo mile zaskoczona, ponieważ spodziewałam się zupełnie czegoś innego. Domki oceniam na ocenę bardzo dobrą. Cena i obsługa bez zastrzeżeń. ”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Karolina z Zielonej Góry  pobyt: 29 maja - 1 czerwca 2013r.
„Pobyt krótki (3 dniowy) ale bardzo udany. Domek Muro dla 3 osób dorosłych+2 latka okazał się bardzo wygodny. Trochę zawiodła kondycja łóżek ale nie wszystkich więc ogólnie nie narzekamy. Świetne miejsce dla rodziców z dziećmi - plac zabaw, łóżeczko turystyczne, krzesełko do karmienia - wszystko na miejscu. Dodatkowo meble ogrodowe w każdym domku- też zdecydowanie na plus. Polecam.”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Józefa z Katowic  pobyt: 1-5 maja 2013r.
„Bardzo dobra, wszystko w porządku”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Seweryn z Rybnika  pobyt: 1-5 maja 2013r.
„Oceniam 10 na 19”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Bogusław z Krakowa  pobyt: 30 kwietnia - 5 maja 2013r.
„Pobyt w domkach udany, z pogodą trochę gorzej, ale ogólnie polecam domki letniskowe Beskid.”
średnia ocen 7,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Monika z Chorzowa  pobyt: 18-20 lutego 2013r.
„Domek świetny, zadbany, czysty, przytulny. Czego chcieć więcej? :) Idealny na wyjazdy z przyjaciółmi lub rodziną. :)”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Krzysztof z Gliwic  pobyt: 2-7 września 2012r.
„Na terenie ośrodka można znaleźć miejsce do gier zespołowych, jak również do cichego i spokojnego wypoczynku. Domki są dobrze wyposażone a ich rozmieszczenie pozwala na korzystanie z terenu bezpośrednio przyległego. W domkach i na terenie ośrodka jest czysto, obsługa zawsze pogodna i uśmiechnięta. Powyższe sprawia, że naprawdę można wypocząć w miłym otoczeniu i atmosferze. Dziękujemy ”
średnia ocen 8,2 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Halina z Rogowa  pobyt: 31 sierpnia - 2 września 2012r.
„Domek super polecam!Byliśmy prawdzie tylko 2 noce ale niczego nie brakowało.Na pewno nie był to domek luksusowy ale wyposażony stosownie do potrzeb.”
średnia ocen 6,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Michał z Gdańska  pobyt: 31 sierpnia - 9 września 2012r.
„10/10”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Sławomir z Radomia  pobyt: 26 sierpnia - 2 września 2012r.
„Ilość gwiazdek mówi sama za siebie, miejsce, gdzie można spędzić ciekawie czas bez względu na pogodę, pozostały tylko miłe wspomnienia”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Marek z Częstochowy  pobyt: 23-27 sierpnia 2012r.
„Urlop w tym ośrodku był bardzo udany. Jesteśmy w pełni zadowoleni. ”
średnia ocen 7,4 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Bogusław z Siemianowic Śląskich  pobyt: 20-23 sierpnia 2012r.
„Super!”
średnia ocen 7,4 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Dariusz z Zebrzydowic  pobyt: 19-25 sierpnia 2012r.
„7”
średnia ocen 8,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Genowefa z Zabrza  pobyt: 13-19 sierpnia 2012r.
„Spędzenie pobytu w tym ośrodku uważam za bardzo udane. Szczególnie polecam dla osób z małymi dziećmi. Obsługa miła. Można się tam czuć swobodnie. Polecam.”
średnia ocen 8,4 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Angelika z Sosnowca  pobyt: 12-18 sierpnia 2012r.
„wszystko ok. ”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Daria z Sosnowca  pobyt: 4-11 sierpnia 2012r.
„WITAJCIE, BARDZO MIŁO WSPOMINAMY Z RODZINKĄ CZAS SPĘDZONY W DOMKACH BESKID OKOLICE ATRAKCJE A TAKŻE SAM DOMEK GODNY POLECENIA W PRZYSZŁYM ROKU TEŻ PLANUJEMY TO POWTÓRZYĆ WIĘC DO ZOBACZENIA”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Sławomir z Jastrzębia Zdroju   pobyt: 31 lipca - 4 sierpnia 2012r.
„dobra”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Marzena z Sosnowca  pobyt: 30 lipca - 4 sierpnia 2012r.
„Bardzo fajny ośrodek,dzieci się na pewno nie będą nudzić.”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Janusz z Rudy Śląskiej  pobyt: 23 lipca - 3 sierpnia 2012r.
„4”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Edyta z Krakowa  pobyt: 14-21 lipca 2012r.
„Ośrodek bardzo przestronny,ogrodzony,wszystko zgodne z opisem a nawet lepiej. Byliśmy z dziećmi w wieku 15 13 i 3 lata i wszyscy się świetnie bawili pomimo nie najlepszej pogody.Na pewno wrócimy za rok.”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Sylvia z Viersen (Niemcy)  pobyt: 9-28 lipca 2012r.
„Bylismy zadowoleni:)”
średnia ocen 7,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Krzysztof z Rybnika  pobyt: 7-17 lipca 2012r.
„jestem zadowolony z pobytu, małżonka i dzieci również. polecamy szukających dobrego miejsca z dziećmi”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Kazimiera z Chorzowa  pobyt: 1-14 lipca 2012r.
„Bardzo nam się podobało w tym ośrodku.I przypuszczam, że w kolejnym sezonie ponowimy pobyt. Jedyne zastrzeżenie jest do łóżek, które są niewygodnie i bardzo mocno zużyte. To samo dotyczy pościeli, która chyba pamięta czasy wczasów FWP.”
średnia ocen 9,0 pokaż >
domki LUX
opinie Gości
cennik
domek BRDA
opinie Gości
cennik
domki MURO
opinie Gości
cennik
domki DUO
opinie Gości
cennik
domek 4-os
opinie Gości
cennik
domek 2-os
opinie Gości
cennik
rezerwacja | cennik | rabaty na atrakcje | dla dzieci | w naszym ośrodku | co jest blisko | atrakcje w okolicy | kontakt i mapa | opinie Gości | wersja mobilna
KONTAKT
Ośrodek Wypoczynkowy „BESKID”
ul. Kublinów 14
34-312 Międzybrodzie Bialskie
woj.: śląskie
Beskidy -> Beskid Mały
telefony: 660 xxx xxx pokaż
LOKALIZACJA GPS
N: 49.78635
E: 19.18988
lub
N: 49o47'11"
E: 19o11'24"
informacja nt. plików cookie | © 2000-2018 O.W. „Beskid”