domki letniskowe Lux
Lux
domki letniskowe Brda
Brda
domki letniskowe Muro
Muro
domki letniskowe Duo
Duo
domki letniskowe 4-os.
4-os.
domki letniskowe 2-os.
2-os.

Opinie naszych Gości

średnia
z 356 ocen

9,4/10
Każdego z naszych Gości prosimy po pobycie u nas o krótką ocenę naszego ośrodka, domków i nas samych.
Poniżej znajdziesz te oceny ... nie ma samych 10 bo nie jesteśmy idealni ale dążymy w tym kierunku :-)
Wszystkie oceny są takie jak wystawili je nasi Goście, nie boimy się słabszych ocen bo wiemy, że zawsze jest coś co możemy jeszcze poprawić.
pokaż opinie o domkach:
Domek letniskowy DUO
Paweł z Brukalic  pobyt: 14-21 sierpnia 2017r.
„Jestesmy zadowoleni w 100%, i na pewno polecimy ten osrodek znajomym.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Alina z Będzina  pobyt: 11-20 sierpnia 2017r.
„Super miejsce dla dzieci. Duży plac zabaw na którym dla każdego znajdzie się coś fajnego. ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Artur z Świętochłowic  pobyt: 4-6 sierpnia 2017r.
„Ośrodek bardzo ładny i dobrze zlokalizowany. Bardzo miła obsługa. Domek świetnie wyposażony i czysty. Polecam”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Sebastian z RADLINA  pobyt: 30 lipca - 4 sierpnia 2017r.
„WITAM BARDZO BYŁO FAJNIE BLISKO DO CENTRUM SPOKÓJ CISZA ŚWIEŻE POWIETRZE DLA RODZIN Z DZIEĆMI SUPER. POZDRAWIAM ZADOWOLONY Z POBYTU SEBASTIAN I RODZINA.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Dorota z Warty  pobyt: 23-28 lipca 2017r.
„polecam bardzo. ”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Mariusz z Lublina  pobyt: 22-27 lipca 2017r.
„pobyt oceniam 6+”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Ewa z Pińczowa  pobyt: 16-22 lipca 2017r.
„Bardzo miły ośrodek. Cicho, spokojnie i przyjemnie. ”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Mariusz z Krakowa  pobyt: 12-16 lipca 2017r.
„Miło wspominam”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Gabriela z Sosnowca  pobyt: 12-18 lipca 2017r.
„Było super.właściciele sympatyczni.Idealny ośrodek dla rodzin z małymi dziećmi. ”
średnia ocen 8,2 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Krzysztof z Tychów  pobyt: 12-15 lipca 2017r.
„Jestem zadowolony z pobytu, ładne i spokojne miejsce w sam raz na wypoczynek, blisko jeziora oraz szlaków górskich.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Anna z Rosanowa  pobyt: 11-16 lipca 2017r.
„Pobyt wspominam bardzo miło. Właściciele bardzo mili . Pomocni gdy była potrzeba. Polecam każdemu kto potrzebuje ciszy i spokoju. Dziękuję.”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Paweł z Zabrza  pobyt: 28 czerwca - 1 lipca 2017r.
„Świetny domek, wysoki standard, jedynym minusem są niewygodne łóżka. Na pewno odwiedzimy Beskid ponownie.”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Katarzyna z Krakowa  pobyt: 3-5 czerwca 2017r.
„Bardzo miła obsługa, domek czysty i zadbany. Cały teren ośrodka super zagospodarowany, polecam :)!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Michał z Kielc  pobyt: 25-28 maja 2017r.
„Ośrodek pięknie położony, cisza, spokój, blisko do kilku szlaków, sklepów. Miła obsługa, domki bardzo fajne i dobrze wyposażone. Polecam, z pewnością tam wrócimy :)”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Jakub z Zatora  pobyt: 20-21 maja 2017r.
„Super, wrócimy na pewno :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Sabina z Mysłowic  pobyt: 12-14 maja 2017r.
„Polecam każdemu :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Wiktoria z Bielska - Białej  pobyt: 5-7 maja 2017r.
„Ośrodek REWELACJA ! Blisko do jeziora, na górę Żar, Państwo zarządzający mega wyrozumiali i pomocni ;) BARDZO POLECAMY :) ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Patryk z Poznania  pobyt: 5-10 maja 2017r.
„Fantastyczne widoki, polecam każdego Domki Lux :) ”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Monika z Dusznik-Zdroju  pobyt: 29 kwietnia - 3 maja 2017r.
„Pobyt udany.Domek bardzo dobrze wyposażony,na urlopie nie trzeba niczego więcej. Dla 8 osób jest wystarczający (nie jest za ciasny). Jest czyściutko, duża łazienka. Decydując się na domek drewniany,trzeba brać pod uwagę,że będąc na górze słychać każdy ruch na dole i na odwrót.Przeszkadza to rano, gdy niektórzy wstają wcześniej,a inni jeszcze pospaliby.Problem był z rozpaleniem w kominku, strasznie długo to trwało,ale jak już się udało,cieplutko było cały dzień i noc przy małym zużyciu drewna(trafiliśmy na dość zimną majówkę,więc rozpalanie było niezbędne).Plac zabaw w takim miejscu, że widać bawiące się dzieci (ze wszystkich domków LUX).”
średnia ocen 7,6 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Roman z Tarnobrzegu  pobyt: 29 kwietnia - 3 maja 2017r.
„jest ok”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Łukasz z Jaworzna  pobyt: 9-23 lipca 2016r.
„Polecamy ten ośrodek dla rodzin z dziećmi, dobra lokalizacja, miła obsługa dużo atrakcji w okolicy w sumie bardzo nam się podobało. Udany urlop.”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Michał z Warszawy  pobyt: 25 czerwca - 1 lipca 2016r.
„Bardzo fajny ośrodek dla rodziny z dziećmi (SP). Podczas naszego pobytu w sąsiednich domkach też były dzieci więc naszych nie było od powrotu z gór aż do zapadnięcia zmroku. Warunki lokalowe b.dobre, ośrodek b. zadbany. Polecam”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Monika z Torunia  pobyt: 6-11 czerwca 2016r.
„Ośrodek bardzo czysty, wygodny, bardzo dobre wyposażenie domków i można było skożystać z pralki;)miło spędzony czas”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Krzysztof z Pszczyny  pobyt: 11-13 września 2015r.
„Ogólnie w porządku :-)”
średnia ocen 8,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Tomasz z Lublina  pobyt: 10-13 września 2015r.
„Bardzo dobre warunki za przyzwoitą cenę. Do domku bez problemu wchodzą 2 rodziny 4 osobowe. Domki schludne i zadbane, ciężko znaleźć minusy.”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Mariusz z Kęt  pobyt: 4-6 września 2015r.
„super”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Mariusz z Siemianowic Śląskich  pobyt: 3-6 września 2015r.
„Na pewno wrócimy :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Jastrzębia-Zdroju  pobyt: 3-5 września 2015r.
„bardzo udany pobyt. mili właściciele. polecam. katarzyna”
średnia ocen 8,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Przemysław z Warszawy  pobyt: 28 sierpnia - 4 września 2015r.
„godne polecenia i napewno wybierzemy sie tam ponownie”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Agnieszka z Gliwic  pobyt: 27-29 sierpnia 2015r.
„dobre miejsce na pobyt z dziećmi - plac zabaw; na niestacjonaryny pobyt kilkudniowy jest ok”
średnia ocen 5,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Tomasz z Góry Kalwari  pobyt: 25-30 sierpnia 2015r.
„Ogólnie bardzo OK”
średnia ocen 7,4 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Monika z Katowic  pobyt: 20-25 sierpnia 2015r.
„Uważam pobyt ogólnie za udany. Wlaściciele pilnują porządku i czystości jednocześnie nie naprzykrzając się wczasowiczom”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Justyna z Katowic  pobyt: 20-23 sierpnia 2015r.
„Wraz z rodziną od wielu lat odwiedzamy Ośrodek Beskid. Czujemy się tam jak w domu.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 2-osobowy
Ewa z Krakowa  pobyt: 20-30 sierpnia 2015r.
„Nasz pobyt i spedzony czas byl super..Cisza,spokoj i to bylo nam potrzebne..Polecam..:)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Radosław z Sosnowca  pobyt: 17-23 sierpnia 2015r.
„Jesteśmy zadowoleni.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Jakub z Bielska Białej  pobyt: 16-21 sierpnia 2015r.
„W skali 0/10 to daje osobiście 9”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Beata z Krakowa  pobyt: 16-23 sierpnia 2015r.
„Bardzo fajny ośrodek, ładna okolica, gorąco polecam. ”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Alicja z Londynu  pobyt: 15-21 sierpnia 2015r.
„To był nasz drugi pobyt w ośrodku, ponownie obsługa była fantastyczna, domek czysty i bardzo dobrze wyposażony, ośrodek pięknie położony i blisko do sklepów, centrum oraz jeziora i basenów. Polecam!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Agnieszka z Mysłowic  pobyt: 15-20 sierpnia 2015r.
„Byliśmy miło zaskoczeni domkiem i klimatem panującym w ośrodku. Idealne miejsce na wypoczynek rodziny z dziećmi.”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Dawid z Jastrzębia - Zdroju  pobyt: 14-16 sierpnia 2015r.
„Ośrodek BESKID to idealne miejsce na spędzenie zasłużonego urlopu. Lokalizacja blisko centrum, a jednak w cichej i spokojnej okolicy przy uroczym strumyku. Na uwagę zasługuje duża waga właścicieli do porządku na obiekcie np. codzienne czyszczenie grilla:), domki w super stanie. Polecam miejsce dla rodzin z dziećmi (place zabaw oraz dobrze wyposażona apteczka pierwszej pomocy:)), jak również dla młodzieży czy też osób starszych.”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Joanna z Pruszkowa  pobyt: 10-16 sierpnia 2015r.
„Domek DUO przestronny dla 2 rodzin z 2 dzieci. Bardzo sympatyczni właściciele.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Marek z Lędzin  pobyt: 10-16 sierpnia 2015r.
„Domki Beskid - jak zwykle udany urlop, serdecznie wszystkim polecam!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Mariola z Katowic  pobyt: 9-19 sierpnia 2015r.
„Super , bardzo polecam,szczególnie z dziećmi! Rewelacja!!!”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Elżbieta z Bytomia  pobyt: 8-14 sierpnia 2015r.
„BARDZO,ŻEŚMY ODPOCZĘLI.POGODA DOPISAŁA.DZIECIAKI ZADOWOLONE NO I WŁAŚCICIELE BARDZO SYMPATYCZNI.POLECAMY I NA PEWNO JESZCZE NIE RAZ ODWIEDZIMY.POZDRAWIAMY ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Beata z Chorzowa  pobyt: 8-16 sierpnia 2015r.
„Witam!pobyt wspominam b.miło,domki LUX odpowiadają opisowi z strony,ośrodek położony w pobliżu rzeczki,sklepów,pubu w malowniczym miejscu,dobre dojście do jeziora i basenu.Bardzo mili właściciele oraz obsługa,plac zabaw dla dzieci,grille-polecam serdecznie szczególnie rodzinom z dziećmi :-)Dziękujemy serdecznie za miły pobyt .”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Jerzy z Skierniewic  pobyt: 8-13 sierpnia 2015r.
„Ośrodek położony w miejscu z pięknym widokiem na góry jest doskonały jako baza wypadowa do pieszych wędrówek . Blisko do restauracji, barów, sklepów i przystanku autobusowego skąd można dojechać wszędzie. Dzięki niskiej zabudowie i elegancko zaprojektowanej przestrzeni panuje tu kameralna atmosfera.Bardzo czyściutko. Duża dbałość o wygodę klienta obsługa życzliwa, pomocna, zawsze uprzejma.Poza ty polecam każdemu kto planuje wyjazd z dziećmi, duży plac zabaw z huśtawkami,drabinkami oraz boiskiem do siatkówki.Polecamy jest OK.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Mariusz z Katowic  pobyt: 7-13 sierpnia 2015r.
„POBYT BARDZO UDANY,FAJNA ATMOSFERA I NAPEWNO TAM JESZCZE WRÓCIMY :) POLECAM”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Krzysztof z podkarpackiego  pobyt: 6-10 sierpnia 2015r.
„Jesteśmy zadowoleni z pobytu.Chętnie byśmy tam jeszcze przyjechali.Polecam”
średnia ocen 7,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Adam z Gliwic  pobyt: 2-9 sierpnia 2015r.
„Bardzo miło i przyjemnie.Ciekawa lokalizacja, miła obsługa,udany pobyt. Polecamy.”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Patrycja z Łaz  pobyt: 2-9 sierpnia 2015r.
„super”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Jolanta z Warszawy  pobyt: 2-9 sierpnia 2015r.
„Byliśmy z 2 dzieci. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Na pewno wrócimy”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Dariusz z Chorzowa  pobyt: 1-8 sierpnia 2015r.
„świetne miejsce do wypoczynku dla całej rodziny”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Grzegorz z Lubotynia  pobyt: 1-8 sierpnia 2015r.
„Ośrodek BESKID spełnił moje oczekiwania na które liczyłem będąc na wczasach.Byłem tam z żoną i trójką dzieci i wszyscy dobrze wspominają ten pobyt.”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Patrycja z Chorzowa  pobyt: 27 lipca - 1 sierpnia 2015r.
„Wypoczynek w Ośrodku Beskid wspominam bardzo przyjemnie.Porządna obsługa, bardzo fajne, przytulne domki. Okolica jest na prawdę świetna, wszystko w pobliżu, sklepy, restauracje itp. :) Jeżeli miałabym ocenić w skali od 1-10 to daję maksymalne 10 ! Za taka cenę i taki domek, po prostu super. Pozdrawiam”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Rafał z Starachowic  pobyt: 27 lipca - 3 sierpnia 2015r.
„Domek dobrze wyposażony, czysty, przestronny, lokalizacja bardzo dobra, blisko do jeziora i restauracji, fajny plac zabaw dla dzieci, cisza i spokój na terenie ośrodka, bardzo mili i pomocni właściciele, wypoczynek był bardzo udany, dzieci zadowolone, gorąco polecam ten ośrodek! ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 2-osobowy
Andrzej z Zabrza  pobyt: 26 lipca - 1 sierpnia 2015r.
„dobra.”
średnia ocen 7,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Beata z Świdnicy  pobyt: 25 lipca - 1 sierpnia 2015r.
„Jedno mi się tylko nie podobało w czasie tego urlopu,byłam tam za krótko! Piękna okolica,fajny ośrodek ,miła i profesjonalna obsługa,a jak dbają o czystość na terenie ośrodka!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Aleksandra z Wrocławia  pobyt: 24-29 lipca 2015r.
„Z pobytu jesteśmy mega zadowoleni.Świetna lokalizacja.Polecam dla rodzin z dziećmi(bezpieczny plac zabaw)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Kazimierz z Bytomia  pobyt: 22 lipca - 2 sierpnia 2015r.
„Doskonała”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Jarosław z Chorzela  pobyt: 22-29 lipca 2015r.
„Pięknie położony ośrodek w połączeniu z sympatyczną i profesjonalną obsługą zasługuje na szczere polecenie tego miejsca nawet bardzo wymagającym wczasowiczom”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Jacek z Katowic  pobyt: 21-26 lipca 2015r.
„super”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Sylwia z Elbląga  pobyt: 20-26 lipca 2015r.
„Było super bardzo polecam ten osrodek wypoczynkowy.Pani Katarzyna przemiła osoba.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Michał z Szczecina  pobyt: 18-28 lipca 2015r.
„Ośrodek położony w przepięknym miejscu, bardzo blisko szlaków górskich, kilka minut od jeziora. Bardzo mili właściciele, kontaktowi, pomocni, wsłuchujący się w prośby gości (szybko naprawiony uchwyt w lodówce, udostępniona wanienka dla niemowlaka i inne drobne tematy załatwione od ręki). Moja córka chce tam pojechać za rok znowu:) Świetna baza wypadowa do górskich wycieczek, do Zatoru (Energylandia), Inwałdu (park miniatur + warownia + park rozrywki), Krakowa:) polecamy !!!!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Rafał z Wrocławia  pobyt: 18 lipca - 2 sierpnia 2015r.
„Urlop w ośrodku bardzo udany, polecam dla rodzin z dziećmi. Właściciele przemili i pomocni w różnych sytuacjach. Ani razu nie usłyszałem: "nie", "nie da się". Pozdrawiam gorąco.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Katarzyna z Wodzisławia Śl.  pobyt: 16-21 lipca 2015r.
„Ośrodek naprawdę godny polecania. Właściciele bardzo mili i uprzejmi. Idealny ośrodek na wypoczynek z dziećmi. W pobliżu restauracje, sklepy. ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Maciej z Babimostu  pobyt: 13-18 lipca 2015r.
„Było fantastycznie ... tylko mała uwaga ... proszę nie kosić trawy od ósmej rano ;-)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Sylwia z Katowic  pobyt: 13-19 lipca 2015r.
„Osrodek Beskid jest fajnie usytuowany blisko strumyczek gdzie mali i duzi mogą sie popluskac. A i basen nie daleko i jezioro Źywieckie .Od lat jezdzimy tam rodzinnie z dziećmi one tam stawiały pierwsze kroczki , poznawały przyjacôł,swoje pierwsze miłości wakacyjne a my w zaciszu mogliśmy odpoczywać i obserwować te wydarzenia ,wraz z dziećmi rozwijał się i zmieniał co rok ośrodek dzięki rozmachowi i pomysłom włascicieli nabrał takiego wizerunku jak dziś i stał się luksusowym ośrodkiem z pełną gamą dobrze wyposażonych domkôw gdzie kaźdy moŹE COŚ dla siebie wybrać .Ranki i wieczory na ośrodku są urocze ponieważ jest w dolinie ktôrą otaczają wokôł gôry i to nadaje czaru i uroku .Gorąco polecam tam warto wracać nietylko wspomnieniami. Polecam rodzinny ośrodek ”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Karolina z Tychów  pobyt: 12-17 lipca 2015r.
„nasza ocena pobytu to jak najbardziej 5/5 , domki są czyściutkie, zadbane, ludzie bardzo mili i pomocni, bardzo fajny plac zabaw dla dzieci. jak najbardziej polecam i na pewno skorzystam z Państwa oferty ponownie. ”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Anna z Sosnowca  pobyt: 11-18 lipca 2015r.
„Domek ok obsługa w porządku spokojnie także polecam.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Ewelina z Radzymina  pobyt: 11-18 lipca 2015r.
„Miejsce na wakacje z małym dzieckiem wręcz idealne. Jesteśmy bardzo zadowoleni, cisza, spokój.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Katarzyna z Katowic  pobyt: 10-25 lipca 2015r.
„Ogólnie dla mnie Raj na ziemi ,cisza pięknie i zielono słoneczko zawsze praży a zresztą co tu dużo pisać od 5 lat dla nas to drugi dom w dodatku mamy zawsze swój ten sam domek duo .W Międzybrodziu staję się kimś innym w waszym ośrodku staję się kimś innym człowiekiem bez problemów!!!!!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Przemysław z Sochaczewa  pobyt: 10-18 lipca 2015r.
„Bardzo miła obsługa. Idealne położenie ośrodka, super domki, wszędzie blisko. Ja w raz ze znajomymi miło wspominamy tamten pobyt. Polecam z pełnym przekonaniem”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Mirosław z Rybnika  pobyt: 6-11 lipca 2015r.
„Wszystko było OK! Gospodarze ośrodka to spoko ludzie (pozdrawiam). Ośrodek czysty i zadbany,idealny dla rodz. z dziećmi.Restauracje, jezioro, basen wszędzie blisko więc dzieci chętnie spacerowały. Byłem z rodz. już drugi raz i chyba nie ostatni. POLECAM BO WARTO !!! ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Siemianowic Śląskich  pobyt: 4-11 lipca 2015r.
„Bardzo uprzejmi i mili właściciele i pracownicy ośrodka. Ułożenie domków pozwala na bezpieczną zabawę dzieciaków pod okiem dorosłych...dziękujemy ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Maja z Jastrzębia Zdroju  pobyt: 4-9 lipca 2015r.
„BARDZO NAM SIĘ PODOBAŁO Z MIŁA CHĘCIĄ DO WAS PRZYJEDZIEMY PONOWNIE .”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Barbara z Borowa  pobyt: 29 czerwca - 5 lipca 2015r.
„Pobyt w domkach lux bardzo mile wspominamy ,było super, domki przytulne , podwórko" 1 klasa ",dużo miejsca , dla wszystkich atrakcje , miła i życzliwa obsługa , restauracja polecana REWELACJA , zniżki i nie wykluczone że za jakiś czas wrócimy do Was, chociaż planowaliśmy co roku jeżdżić w inne miejsc, ale skoro coś jest super to po co to zmieniać ? Pozdrawiamy wszystkich: właścicieli , pracowników i gości ! ”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy 2-osobowy
Renata z Łodzi  pobyt: 29 czerwca - 8 lipca 2015r.
„miejsce atrakcyjne,blisko do sklepu,cena przystepna”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Barbara z Chorzowa  pobyt: 29 czerwca - 8 lipca 2015r.
„Ośrodek super dla tych,którzy cenią sobie wypoczynek w zaciszu, domki tak ustawione,że przy pięknej pogodzie od rana do wieczora można się opalać na leżakach,posiłki można konsumować na werandach gdzie znajdują się duże szklane stoły,w pokojach bardzo dużo miejsc do spania”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Elżbieta z Wadowic  pobyt: 27 czerwca - 4 lipca 2015r.
„pobyt bardzo udany wszyscy byli zadowoleni ”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Małgorzata z Katowic  pobyt: 26 czerwca - 7 lipca 2015r.
„Domki bardzo czyste i dobrze wyposażone. Obsługa ośrodka bardzo miła i szybko reagująca na prośby wczasowiczów. Ośrodek połozony ładnie w cichym ispokojnym miejscu ale blisko centrum Międzybrodzia.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Magdalena z Katowic  pobyt: 20-27 czerwca 2015r.
„Po raz kolejny spędziliśmy urlop w malowniczo położonym Międzybrodziu Bialskim, w Ośrodku Wypoczynkowym "Beskid". Domek, który co roku zajmujemy, jest dla nas azylem, w którym można odpocząć ciesząc się widokiem gór i szumem płynącego w bezpośrednim sąsiedztwie strumyka. Stąd wyruszamy każdego roku na piesze wędrówki po górach. Nigdy nie mieliśmy uwag odnośnie czystości domku, który zawsze wysprzątany czeka na nasz przyjazd. Gorąco polecam wypoczynek w O.W. "Beskid"!. Magdalena z Katowic”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Maja z Rybnika  pobyt: 13-15 czerwca 2015r.
„Kolejny raz byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Z przyjemnością wrócimy za rok :):)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Genowefa z Zabrza  pobyt: 13-22 czerwca 2015r.
„Czwarty już rok z kolei gościmy w Ośrodku Beskid. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu my dorośli oraz wnuczęta. Klimat panujący w ośrodku jest niepowtarzalny służy wypoczynku zarówno starszym i tym młodszym. Chce się tam co roku wracać.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 2-osobowy
Jacek z Tychów  pobyt: 4-7 czerwca 2015r.
„Świetne miejsce doskonały pobyt dla lubiących spokój”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Rafał z Orzesza  pobyt: 4-7 czerwca 2015r.
„Mielismy przyjemność spedzic tam dlugi weekend wraz z dziecmi, zarówno dzieci jak i my byliśmy bardzo zadowoleni. Domek super wyposażony, niczego nie brakowało, super plac zabaw, lokalizacja, obsluga bardzo mila. Goraco polecamy bo naprawdę warto!! wraz ze znajomymi planujemy raz jeszcze odwiedzić to miejsce :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Krzysztof z Gliwic  pobyt: 2-12 czerwca 2015r.
„W ośrodku przebywaliśmy kolejny już raz. Podobnie jak uprzednio, spotkaliśmy się z miłą obsługą. Domek przygotowany wzorowo. Pobyt bardzo udany. Wyjeżdżając, rezerwowaliśmy następny termin pobytu. Polecamy ten ośrodek. Krzysztof i Anna”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Paweł z Krakowa  pobyt: 22-24 maja 2015r.
„Pobyt w tym miejscu wspominam bardzo miło i pozytywnie. W ciszy i spokoju wśród zieleni lasów można wypocząć i miło spędzić czas. Bardzo miła i profesjonalna obsługa także gorąco polecam:)”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Krzysztof z Krakowa  pobyt: 8-10 maja 2015r.
„Byłem 3 raz i z pewnością odwiedzę ponownie.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Agnieszka z Kraków  pobyt: 8-10 maja 2015r.
„Fajne domki, bardzo ładne i zadbane, zaangażowanie właścicieli - super !!”
średnia ocen 7,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Roslea (Irlandia)  pobyt: 4-8 maja 2015r.
„SPEDZILISMY SUPER URLOP W CISZY NA SWIEZYM POWIETRZU JESLI BEDZIEMY MIEC MOZLIWOSC TO WROCIMY W TO MIEJSCE :):):)POLECAM WSZYSTKIM”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Adam z Bielska-Białej  pobyt: 1-3 maja 2015r.
„sympatycznie i miło polecam każdemu”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Marta z Modlina  pobyt: 1-3 maja 2015r.
„Sympatycznie!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Ewelina z Brzeszcz  pobyt: 30 kwietnia - 3 maja 2015r.
„Domki LUX godne polecenia, wyposażenie na bardzo dużym poziomie. Mam nadzieje że jeszcze tam wrócę.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Adrian z Zabrza  pobyt: 30 kwietnia - 3 maja 2015r.
„Pobyt był udany. Jesteśmy bardzo zadoeoleni. :-) ”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Katarzyna z Jastrzębia Zdroju  pobyt: 30 kwietnia - 2 maja 2015r.
„Bardzo fajne miejsce, obsługa bardzo miła i pomocna. Polecam!!! ”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Dominika z Katowic  pobyt: 31 grudnia 2014r. - 4 stycznia 2015r.
„Mila obsluga, lokalizacja sliczna, na pks nie daleko tylko z katowic dojazd z przesiadkami niestety,centrum naprawde blisko.Fajnie :)”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Sosnowca  pobyt: 29 grudnia 2014r. - 2 stycznia 2015r.
„Cudowny wyjazd, piękne widoki, domek w pełni wyposażony, idealne miejsce na odpoczynek, gorąco polecam! ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Jacek z Bielska-Białej  pobyt: 10-12 października 2014r.
„Bardzo przyjemny ośrodek. Byliśmy ekipą 15 osób z dzieciakami, dzieci miały gdzie się bawić, a domki są na tyle blisko paleniska, że nawet elektroniczne nianie nie były potrzebne. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za miłą fachową obsługę. Pozdrawiam i mam nadzieje że jeszcze będzie okazja się spotka u Państwa.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 2-osobowy
Mariusz z Siepraw  pobyt: 10-12 października 2014r.
„Pobyt bardzo udany, wyposażenie domku za tą cenę bardzo dobre. Plecam”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Krzysztof z Gliwic  pobyt: 3-9 października 2014r.
„Zarówno ośrodek jak i sam domek, stwarzają bardzo dobre warunki do odpoczynku. Obsługa miła i uprzejma. Dziękujemy za udany pobyt. ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Bernard z Marklowic  pobyt: 25-28 września 2014r.
„NIestety nie dopisala nam pogoda..ale w domku bylo tak przyjemnie przy kominku ze nawet deszcz nam nie przeszkodzil w wypoczynku.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Rafał z Krakowa  pobyt: 12-14 września 2014r.
„Domek dobrze wyposazony, wszystko czego potrzeba, czysto,schludnie, okolica przyjemna jest gdzie pospacerowac. Ogolnie osrodek na duzy "+"”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Zbigniew z Katowic  pobyt: 12-14 września 2014r.
„Choć był to pobyt związany z pracą, udało sie również zrelaksować . Polecam i liczę na ponowne spotkanie .”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 2-osobowy
Karol z Białegostoku  pobyt: 11-18 września 2014r.
„Za taka cenę, naprawde warto wybrac sie z 2 osoba na tydzien wakacji”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Krzysztof z Rudy Śląskiej  pobyt: 11-14 września 2014r.
„OŚRODEK ŁADNY BLISKO CENTRUM JEDZENIE SMACZNE W RESTAURACJI WRZOSOWA ”
średnia ocen 6,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Anna z Łaz  pobyt: 10-13 września 2014r.
„Super warunki w domku rewelacja czysto i przyjemnie a w zimne wieczory można napalić w kominku.Taras z miejscem do grilowania .Wszystko ogrodzone z każdego domku widok na plac zabaw dla dzieci. Gorąco polecam ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Dariusz z Wrocławia  pobyt: 9-19 września 2014r.
„Same plusy. Polecam !!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Patrycja z Krakowa  pobyt: 7-10 września 2014r.
„Cicha okolica, piękne widoki, ładne i czyste domki:) Polecam!”
średnia ocen 8,2 pokaż >
Domek letniskowy 2-osobowy
Karina z Jastrzębia Zdroju  pobyt: 5-7 września 2014r.
„super okolica. bardzo miło spędziliśmy czas. gorąco polecam :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Tadeusz z Wadowic  pobyt: 1-8 września 2014r.
„jesteśmy mega zadowoleni i dlatego wracamy polecam wszystkim ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Beata z Dąbrowy Górniczej  pobyt: 31 sierpnia - 10 września 2014r.
„Z ośrodka blisko do centrum, a jednocześnie okolica cicha, przy rzece. Kilka rodzajów domków co pozwala o dobór do indywidualnych potrzeb, kuchnie wyposażone w naczynia, najpotrzebniejsze rzeczy. Niestety nie ma na ośrodku wyżywienia jednak niedaleko można dobrze zjeść. Jeszcze w tym samym roku, po zakończonych wakacjach przyjechaliśmy na weekend. O środek godny polecenia.”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Ewa z Katowic  pobyt: 29 sierpnia - 4 września 2014r.
„Świetna lokalizacja, bardzo miła obsługa. Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu z dziećmi, ośrodek ładny, dobrze utrzymany. W domku niczego nam nie brakowało. Dziękujemy i na pewno jeszcze nie raz przyjedziemy!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Przemysław z Łaz  pobyt: 29 sierpnia - 1 września 2014r.
„Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, chętnie jeszcze raz odwiedzimy ten ośrodek :)”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Jarosław z Łodzi  pobyt: 26-31 sierpnia 2014r.
„Z całą odpowiedzialnością polecam Ośrodek. Bardzo miły i spokojny, położony blisko centrum ze wszelkimi udogodnieniami.Miła i sympatyczna obsługa. Jesteśmy naprawdę zadowoleni i najprawdopodobniej o ile plany pozwolą chętnie ponownie skorzystamy z oferty Ośrodka.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Mirosław z Rybnika  pobyt: 25-29 sierpnia 2014r.
„Było super tylko pogoda trochę nie taka jak być powinna (trzeba było dogrzewać) Wrócimy za rok :) ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Łukasz z Siemianowic Śląskich  pobyt: 24-31 sierpnia 2014r.
„Bardzo polecam :) szczególnie dla rodzin z dziećmi, na prawdę wszystko zgadza się z opisem na stronie, a nawet jest lepiej. pozdrawiam Łukasz ;) ”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Edyta z Pyskowic  pobyt: 24-27 sierpnia 2014r.
„Polecam !!!!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Katarzyna z Katowic  pobyt: 22-24 sierpnia 2014r.
„kompleks super, okolica piękna, wyposażenie domku dobre, obsługa dobra.”
średnia ocen 8,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Ewelina z Mysłowic  pobyt: 22-24 sierpnia 2014r.
„Fajne miejsce, domki dobrze wyposażone, dzieci mogą się pobawić na placu zabaw. Polecam!!!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Aleksandra z Jastrzębia -Zdroju  pobyt: 18-22 sierpnia 2014r.
„Bardzo udany urlop spędzony w domkach Beskid.Ośrodek wspaniale przystosowany dla dzieci.”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Elżbieta z Dąbrowy Górniczej  pobyt: 18-21 sierpnia 2014r.
„domki rewelacyjne !ośrodek również.Dzieci wybawiły się na placu zabaw do woli,bardzo miło jadło się śniadanka na tarasie no i kawka ! W pokojach czysto,mimo,że troszkę stare meble...w kuchni tez niczego nie brakowało jeśli chodzi o wyposazenie. Jednym słowem było super i jak dla nas rewelacyjnie !”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Ewa z Zabrza  pobyt: 13-20 sierpnia 2014r.
„Bylo super!Wszyscy bylismy bardzo zadowoleni,zaröwno dziadkowie,jak i rodzice i dzieci.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Kazimiera z Chorzowa  pobyt: 9-17 sierpnia 2014r.
„O ośrodku mogę tylko w samych superlatywach. To był kolejny nasz pobyt u Państwa. Z każdym rokiem jest bardziej komfortowo-jeżeli chodzi o wyposażenie domku. Bo wszystko inne pozostaje na stałym, jak najlepszym poziomie. Pozdrawiam serdecznie z nadzieją zobaczenia się w przyszłym roku. Kazimiera M.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Renata z Sosnowca  pobyt: 8-13 sierpnia 2014r.
„wspaniale miejsce na wypoczynek a dla dzieci duzo hustawek itp napewno tam jeszcze wrocimy pozdrawiam :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Leszek z Rzeszowa  pobyt: 2-9 sierpnia 2014r.
„.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Bernadeta z Rzeszowa  pobyt: 2-9 sierpnia 2014r.
„Ośrodek przepięknie utrzymany, domki wyposażone i czyściutkie, plac zabaw dla dzieci i boisko do siatkówki super, obsługa zawsze pomocna,cisza, spokój a młodzieży było dużo, pełna kultura, polecam”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 2-osobowy
Katarzyna z Rudy Śląskiej  pobyt: 1-8 sierpnia 2014r.
„Obiekt godny polecenia :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Paweł z Świerklańca  pobyt: 29 lipca - 4 sierpnia 2014r.
„Polecamy bardzo, bardzo pobyt w "domkach letniskowych Beskid".Byliśmy tam pierwszy raz ale na pewno nie ostatni:)Gospodarze świetni, przemili,bez zarzutów. Wyposażenie domku ekstra, czysto i nie było komarów:)Było super:)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Agnieszka z Tychów  pobyt: 29 lipca - 3 sierpnia 2014r.
„bardzo dobra”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Remigiusz z RUDY ŚLASKIEJ  pobyt: 28 lipca - 4 sierpnia 2014r.
„POBYT W OŚRODKU "BESKID" BYŁ BARDZO PRZYJEMNY, NAPRAWDĘ ODPOCZELIŚMY. NAPEWNO JESZCZE TO MIEJSCE ODWIEDZIMY.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Michał z Rybnika  pobyt: 27 lipca - 1 sierpnia 2014r.
„pobyt był bardzo udany lokalizacja osrodka jest bardzo dobra wszędzie jest blisko i napewno jeszcze spędzimy w nim niejeden udany urlop”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Raszyna  pobyt: 26 lipca - 2 sierpnia 2014r.
„Super :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Małgorzata z Jelcza-Laskowic  pobyt: 25 lipca - 1 sierpnia 2014r.
„Polecam zwłaszcza rodzinom, bardzo dobre miejsce do wypoczynku i relaksu. Chętnie jeszcze odwiedzimy domki BESKID.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Jerzy z Nysy  pobyt: 21-26 lipca 2014r.
„Było przyjemnie i milo, jedynie internet mógłby mieć większą prędkość. polecam!!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Tomasz z Warszawy  pobyt: 18-27 lipca 2014r.
„Pobyt bardzo miły. Rzeczywiście odpoczęliśmy. Rewelacyjne miejsce przede wszystkim dla naszych dzieci. Bogato i estetycznie urządzony plac zabaw. Ogólnie tern czysty i zadbany.”
średnia ocen 7,2 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Mariusz z Rybnika  pobyt: 18-26 lipca 2014r.
„Wszystko było OK. POLECAM ten O.W. ,dobra lokalizacja ,możliwość grilowania czy pieczenia kiełbaski na ognisku .Super plac zabaw dla dzieciaków i dla nas najwazniejsze możliwośc grania w siatkówke.DZIĘKUJE .!!!”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy 2-osobowy
Katarzyna z Chorzowa  pobyt: 18-20 lipca 2014r.
„Domek super okolica piękna ,obsługa profesjonalna.Wrócę tam na pewno.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Beata z Niepołomic  pobyt: 17-20 lipca 2014r.
„Bardzo fajny ośrodek, blisko centrum, cisza i spokój. Polecam :)”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Beata z Jaworzna  pobyt: 14-24 lipca 2014r.
„ ”
średnia ocen 7,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Ewa z Gdańska  pobyt: 12-26 lipca 2014r.
„Super wakacje”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Katarzyna z Rybarzowic  pobyt: 11-18 lipca 2014r.
„Spedzilismy bardzo dobry czas w osrodku, plac zabaw, miejsce do grillowania I dostep do sklepow bardzo nam odpowiadal. Polecamy domki wszystkim rodzinom z dziecmi.”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Szymon z Sosnowca  pobyt: 11-18 lipca 2014r.
„Domki super, cena w porządku, miało nas być 5 jednak przyjechaliśmy w 7+Pies oczywiście nie było żadnego problemu. Nie będziemy się rozpisywać tylko do zobaczenia w przyszłym roku :)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Halina z Brukseli  pobyt: 10-17 lipca 2014r.
„Bardzo milo spedzilismy nasze wakacje.Polecam wypoczynek w osrodku rodzinom z dziecmi.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Paweł z Krakowa  pobyt: 7-14 lipca 2014r.
„Super”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Zofia z Żor  pobyt: 6-13 lipca 2014r.
„super miejsce, polecam, szczególnie dla rodzin z dziećmi. w następne wakacje tam wrócimy:-)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Katarzyna z Zatora  pobyt: 5-11 lipca 2014r.
„Polecam pobyt w tym ośrodku wypoczynkowym. Ładne położenie, blisko do centrum, a właściciele bardzo mili i uczynni.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Agnieszka z Chorzowa  pobyt: 5-10 lipca 2014r.
„Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Bardzo miła obsługa, niczego nie brakowało. Pewnie jeszcze tam wrócimy.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 2-osobowy
Alicja z Mysłowic  pobyt: 4-12 lipca 2014r.
„9/10”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Anna z Erding (Niemcy)  pobyt: 2-7 lipca 2014r.
„Ośrodek bardzo godny polecenia do pobytu z dziećmi. Plac zabaw zaraz przed drzwiami i przejrzysty. Domek bardzo przytulny”
średnia ocen 7,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Grzegorz z Sosnowca  pobyt: 1-6 lipca 2014r.
„Byłem tam nie pierwszy raz i z pewnością tam wrócę!Polecam wszystkim którzy się zastanawiają. Idealne miejsce na pobyt rodziny z dzieckiem!”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Justyna z Mielca  pobyt: 1-6 lipca 2014r.
„Domek był czysty,zadbany w pełni wyposażony, przed każdym znajdował się grill, który codziennie Pani sprzątała.Ośrodek posiada plac zabaw dla dzieci, parking, niedaleko znajduję się piekarnia i cukiernia. Polecam”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Agnieszka z Katowic  pobyt: 30 czerwca - 5 lipca 2014r.
„Witam Serdecznie chciałabym Państwu bardzo podziękować za wspaniały pobyt u Państwa w Ośrodku,wspaniałe miejsce,a przede wszystkim wspaniali i bardzo mili właściciele.Pozdrowienia Pani Kasiu dla Pani i Całej Rodziny:)”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 2-osobowy
Anna z Sosnowca  pobyt: 27 czerwca - 4 lipca 2014r.
„Polecam miejsce, szczególnie rodzinom z dziećmi, na terenie ośrodka plac zabaw, czysto, bezpiecznie. Wszystko na bardzo wysokim poziomie.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Henryk z Katowic  pobyt: 27 czerwca - 7 lipca 2014r.
„Udany pobyt, taras nad potokiem rewelacja,możliwy powrót w przyszłości”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Wacław z Dorsten (Niemcy)  pobyt: 26-28 czerwca 2014r.
„Wszystko ok., Zapraszam do nas .Jak bedziecie w Duisburgu to daj mi znac. Jestescie bardzo sympatycznym malzenstwem. Powodzenia w interesie.Ciao”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Jarosław z Niemiec  pobyt: 23-28 czerwca 2014r.
„Bardzo mila artmosfera Domek czysty i wszystko czego duscza pragnie, w zimie kominek jest pewnie super atrakcja . W sobote bylo troche Glosno az po 24 h , no cöz ludzie chsieli sie pobawic :”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Magdalena z Katowic  pobyt: 21-27 czerwca 2014r.
„W O.W. "Beskid" spędzaliśmy urlop po raz trzeci. Teren Ośrodka jest zadbany. Domek zawsze czeka na nas wysprzątany. Nie bez znaczenia jest fakt, iż możemy ze sobą zabierać naszego psa. Polecam!”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Marzena z Katowic  pobyt: 20-28 czerwca 2014r.
„10”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Arkadiusz z Siemianowic Śląskich  pobyt: 19-22 czerwca 2014r.
„Pobyt udany, domki jak za tą cenę całkiem przyzwoite ”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Jacek z Sosnowca  pobyt: 18-22 czerwca 2014r.
„Byliśmy już drugi raz, jesteśmy zadowoleni. Świetne miejsce, spokój, cisza i piękne miejsca wokół.”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Marcin z Rybnika  pobyt: 17-27 czerwca 2014r.
„świetne miejsce dla rodzin z małymi dziećmi. Plac zabaw dobrze wysposażony i co najważniejsze blisko domków. Domki Lux-niczego nam nie zabrakło aż przez 10 dni tak więc śmiało można powiedzieć że wyposażenie domku jest kompletne. ”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Mariusz z Chorzowa  pobyt: 16-22 czerwca 2014r.
„Ciche i spokojne miejsce. W sam raz dla rodzin z dziećmi. Polecam”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Magdalena z Zabrza  pobyt: 15-27 czerwca 2014r.
„pobyt udany,fajne domki,duży plac zabaw dla dzieci,pomocni właściciele,pewnie tu jeszcze wrócimy.”
średnia ocen 8,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Krzysztof z Olsztyna  pobyt: 15-19 czerwca 2014r.
„Wielki pozytyw. Bardzo miłe i profesjonalne podejscie do klienta(z powodu braku domku 2-osobowego dostaliśmy domek 4-osobowy w tej samej cenie :-) Dobra baza wypadowa do zwiedzania Beskidu Małego. ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy 2-osobowy
Tomasz z Katowic  pobyt: 13-15 czerwca 2014r.
„świetne spokojne miejsce w uroczej okolicy:)”
średnia ocen 8,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Anna z Lędzin (śląskie)  pobyt: 13-16 czerwca 2014r.
„Bardzo miło spędzony czas w domku typu LUX!, właściciele sympatyczni, domki śliczne i przestronne. Super plac zabaw dla dzieci, spokojnie można siedzieć na tarasie i mieć na oku swoje pociechy:) Jedyny minusik za brak czajnika elektrycznego, poza tym wszystko na najwyższym poziomie! :) Dziękujemy i być może jeszcze w domku zagościmy :)”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Piotr z Częstochowy  pobyt: 11-16 czerwca 2014r.
„Bardzo miła obsługa. Idealny ośrodek na rodzinny wypoczynek.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Gabriela z Siemianowic  pobyt: 9-22 czerwca 2014r.
„To był mój trzeci pobyt z rodziną w tym ośrodku. Pierwszy z wnuczką i jeżeli chodzi o ośrodek otoczenie, obsługę, czystość etc. to oceniam go 10/10 pkt. Jest to ośrodek przyjazny rodzinie i dzieciom. Właściciele bardzo mili w każdej sytuacji pomocni.”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Tomasz z Tychów  pobyt: 6-8 czerwca 2014r.
„Serdecznie Polecam. Ośrodek zapewnia wszystko co niezbędne jest do udanego wypoczynku.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Ryszard z Dusznik Zdroju  pobyt: 6-15 czerwca 2014r.
„Świetne miejsce, dobra lokalizacja. Dostępność komunikacyjna. Personel pomocny, uprzejmy i miły. Domki ładne, funkcjonalne, czyste, dobrze wyposażone. Ośrodek codziennie sprzątany nawet po pozostałościach z grila. Ciepła woda 24 h/dobę. Wspaniałe miejsce dla dzieci.”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Jakub z Krakowa  pobyt: 4-11 czerwca 2014r.
„Domek bardzo przyjemny. Otoczenie lasów wpływa bardzo korzystnie na odpoczynek. Polecam pobyt tutaj.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Grzegorz z Sosnowca  pobyt: 23-25 maja 2014r.
„fajna lokalizacja nad potokiem, blisko sklep, restauracja, jezioro i góry. Czysto, schludnie. Obsługa miła i pomocna :)”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Karol z Krakowa  pobyt: 9-10 maja 2014r.
„Bardzo fajne miejsce, super standard i atrakcyjne ceny, lokalizacja średnia.”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Monika z Warszawy  pobyt: 1-5 maja 2014r.
„Miło wspominamy ten pobyt.”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Andrzej z Sosnowca   pobyt: 30 kwietnia - 4 maja 2014r.
„Byliśmy z rodzinką po raz drugi w tym ośrodku i naprawdę serdecznie polecamy. Położenie ośrodka oraz sam ośrodek super. Wyposażenie spełni oczekiwania najbardziej wymagających. Atmosfera na ośrodku bardzo przyjazna. I naprawdę dbałość o higienę i czystość ośrodka na wysokim poziomie. Polecamy w 100% ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Mirosław z Zielonej Góry  pobyt: 30 kwietnia - 4 maja 2014r.
„Pobyt udany, bardzo miła i pomocna obsługa.”
średnia ocen 8,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Monika z Jaworzna  pobyt: 30 kwietnia - 4 maja 2014r.
„super okolica domek też niczego nie brakowało:) przytulny miły etc. obsługa miła kompetentna serdecznie polecam :)”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Celina z Wrocławia  pobyt: 25-28 kwietnia 2014r.
„Pobyt w ośrodku oceniam na bardzo dobry. Przyjemna atmosfera, brak jakichkolwiek problemów mimo, że przyjechaliśmy liczną i energiczną grupą. Nawet podczas pory deszczowej jest mnóstwo alternatyw, aby spędzić miło czas (taras, cudowna zadaszona altanka z ogromnym biesiadnym stołem). Gorąco polecam!”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Paweł z Trzebnicy  pobyt: 25 kwietnia - 2 maja 2014r.
„W OŚRODKU BESKID GOŚCILIŚMY W TYM ROKU PO RAZ CZWARTY.I Z ZADOWOLENIEM MOŻEMY PRZYZNAĆ, ŻE Z ROKU NA ROK JEST CORAZ FAJNIEJ. OŚRODEK SIĘ DOPOSAŻA W NOWE MEBLE I SPRZĘT, DZIECI MAJĄ SPORO MIEJSCA DO ZABAWY, CODZIENNIE RANO MOŻNA ZACZERPNĄĆ ŚWIERZEGO GÓRSKIEGO POWIETRZA DELEKTUJĄC SIĘ WIDOKIEM NA PIĘKNE GÓRY I SŁUCHAJĄC ŚPIEWU PTAKÓW I SZUMU GÓRSKIEGO POTOKU. LOKALIZACJA JEST SUPER I MOŻNA SZYBCIUTKO DOSTAĆ SIĘ DO CENTRUM. TRZEBA JESZCZE DODAĆ, ŻE WŁAŚCICIELE OŚRODKA TO JEDNI Z MILSZYCH LUDZI JAKICH POZNALIŚMY. POZDRAWIAMY:) PAWEŁ, OLA, I GRACJANEK R. :) TRZEBNICA”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Justyna z Wodzisławia  pobyt: 25-27 kwietnia 2014r.
„Wyjazd był bardzo udany, zdjęcia oddają stan rzeczywisty, bardzo miła obsługa, blisko do sklepu i centrum. Na pewno jeszcze ten ośrodek odwiedzimy. Polecam!”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Dariusz z Tychów  pobyt: 19-21 kwietnia 2014r.
„:D”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Gregor z Niemiec  pobyt: 1-6 stycznia 2014r.
„Urlop bardzo fajny, spokojna okolica, przytulny domek.”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Beata z Opola  pobyt: 29 grudnia 2013r. - 2 stycznia 2014r.
„Ogólna ocena bardzo dobra, miła obsługa, domek czysty i zadbany.”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Agata z Sosnowca  pobyt: 29 grudnia 2013r. - 2 stycznia 2014r.
„pobyt bardzo fajny, dogodna lokalizacja, miła obsługa, domki czyste. :)”
średnia ocen 8,8 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Agnieszka z Bierunia  pobyt: 29 grudnia 2013r. - 2 stycznia 2014r.
„Byliśmy w domku LUX,świetny domek,wszystko jak w broszurce, bardzo mili właściciele,na pewno najlepszy sylwester jaki spędziliśmy,dlatego gorąco polecam -zwłaszcza na wakacje... wrócimy za rok pozdrawiamy.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Grzegorz z Sosnowca  pobyt: 28 grudnia 2013r. - 2 stycznia 2014r.
„Było super. Wiadomo, że sylwester to droższy termin, dlatego mamy nadzieję wybrać się również w wakacje :)”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Marcin z Łąk  pobyt: 5-11 września 2013r.
„Pobyt udany,cicho i spokojnie:-) ”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Grzegorz z Gliwic  pobyt: 2-9 września 2013r.
„Urlop nam się udał, pogoda dopisała. W domku przytulnie i czysto. Właściciele ośrodka sympatyczni i w razie jakichkolwiek problemów chętni do pomocy. To jedno z tych miejsc, do których chce się wracać :)”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Malwina z Gliwic  pobyt: 1-10 września 2013r.
„Bardzo udany wypoczynek, dobra lokalizacja, ładna okolica”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Maciej z Tarnowskich Gór  pobyt: 30 sierpnia - 1 września 2013r.
„OŚRODEK SUPER SZCZEGÓLNIE DLA RODZIN Z DZIEĆMI. POLECAM”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Jakub z Orzesza  pobyt: 19-24 sierpnia 2013r.
„Było całkiem fajnie:)”
średnia ocen 8,0 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Bogusław z Łodzi   pobyt: 15-31 sierpnia 2013r.
„Pobyt bardzo udany Obsluga bardzo mila Domek czysty a położenie tarasu nad strumykiem rewelacja Dobra baza na wycieczki Zywiec Bielsko-Biała... Gorąco polecam ”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Anna z Tarnobrzegu  pobyt: 13-18 sierpnia 2013r.
„było ok, wrócę na pewno”
średnia ocen 8,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Izabela z Krakowa  pobyt: 13-18 sierpnia 2013r.
„Domek bardzo fajny.Taras przed domem genialny. Plac zabaw ekstra. Obsługa profesjonalna. Ogólnie pobyt bardzo udany. Polecamy każdemu.”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Tomasz z Zielonej Góry  pobyt: 12-23 sierpnia 2013r.
„Bardzo sympatyczna i miła obsługa. Byłem w wielu domkach na wakacjach ale te pod względem wyposażenia i przestronności oraz dużego tarasu są godne polecenia.”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Grzegorz z Wodzisławia Śląskiego  pobyt: 11-18 sierpnia 2013r.
„pobyt bardzo udany jeszcze tam wrócimy”
średnia ocen 9,8 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Sylwia z Opola  pobyt: 9-15 sierpnia 2013r.
„Pobyt udany , miłe otoczenie bardzo dużo atrakcji dla dzieci.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Maciej z Warszawy  pobyt: 5-13 sierpnia 2013r.
„9 (w skali 1-10)”
średnia ocen 9,2 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Franciszek z Leverkusen  pobyt: 5-15 sierpnia 2013r.
„Bylo bardzo SUPER SUPER”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Joanna z Działoszyna  pobyt: 5-10 sierpnia 2013r.
„Ogólnie pobyt oceniamy pozytywnie, dzieci były zadowolone z dużego placu zabaw. Jednak jezioro jest o wiele dalej niż podane jest to na stronie internetowej, a pleśń w łazience psuła obraz całkiem fajnego domku.”
średnia ocen 6,4 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Daria z Sosnowca  pobyt: 4-12 sierpnia 2013r.
„witam, w ośrodku byliśmy drugi rok z rzędu jesteśmy bardzo zadowoleni lokalizacja i ogólnie miejscowość godne polecenia ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Arkadiusz z Gorzowa Wielkopolskiego  pobyt: 3-13 sierpnia 2013r.
„Domki stanowią zamknięty kompleks, z wydzieloną częścią parkingową, mieszkalną i rekreacyjną. Dzieci mogą bawić się tu swobodnie bez obawy rodziców. Przy samym ośrodku, za płotem płynie górski potok, a idąc kilka minut w górę jego biegu dojdzie się do 4-5 metrowego wodospadu. nad którym można wypocząć. O rzut kamieniem jest niewielkie centrum miejscowości (ze sklepami spożywczymi i Biedronką). Super miejsce wypadowe po okolicy - Inwałd (park miniatur), Oświęcim, Wadowice, Kalwaria Zebrzydowska, Zator (ruchome dinozaury i inne), Góra Żar (z masą atrakcji), Szczyrk, Ustroń, Bielsko-Biała. Pobyt w lecie to także możliwość uprawiania sportów wodnych i pobytu na odkrytych basenach (przy jeziorze) lub plaży. Polecam. My także pewnie tu jeszcze wrócimy.”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Weronika z Żor  pobyt: 3-5 sierpnia 2013r.
„Domek czysty,dobrze wposażony.Polacam!!!”
średnia ocen 8,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Mariusz z Sosnowca  pobyt: 3-9 sierpnia 2013r.
„Polecam ,miło czysto i spokojnie”
średnia ocen 7,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Radosław z Częstochowy  pobyt: 1-11 sierpnia 2013r.
„bardzo fajny ośrodek wypoczynkowy polecam.”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy BRDA
Sławomir z Piotrowic  pobyt: 31 lipca - 5 sierpnia 2013r.
„Ośrodek bardzo fajny blisko centrum atrakcje dla dzieci mniejszych i większych tak że urlop bardzo udany”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Weronika z Zawiercia  pobyt: 30 lipca - 5 sierpnia 2013r.
„Spędzilismy w Osrodku Beskid 6 dni i bardzo mile je wspominamy:)Serdecznie polecamy!!!!!! :)Pozdrowionka dla Pani Kasi :) :*”
średnia ocen 9,6 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Paulina z Oświęcimia  pobyt: 30 lipca - 4 sierpnia 2013r.
„Dobra cena, dobra lokalizacja, miła obsługa, komfortowe domki! Bardzo polecam.”
średnia ocen 9,4 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Robert z Gliwic  pobyt: 29 lipca - 4 sierpnia 2013r.
„Bardzo miło spędzony pobyt, na terenie ośrodka jest ładnie, cicho, dzieci mają plac zabaw, a dla mnie osobiście niezapomniany widok z tarasu.”
średnia ocen 9,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Ewa z Łowynia  pobyt: 28 lipca - 7 sierpnia 2013r.
„Pobyt wspominamy fajnie...polecamy!”
średnia ocen 7,2 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Krzysztof z Mazowsza  pobyt: 27 lipca - 3 sierpnia 2013r.
„ciut droga jak na taki standard”
średnia ocen 5,8 pokaż >
Domek letniskowy 4-osobowy
Wiesław z Oświęcimia  pobyt: 27 lipca - 8 sierpnia 2013r.
„Pobyt w ośrodku bardzo nam się podobał i na pewno tu jeszcze wrócimy! Sprawna obsługa i przemili właściciele. ”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy MURO
Roman z Zabrza  pobyt: 26 lipca - 5 sierpnia 2013r.
„JESTEŚMY MEGA ZADOWOLENI,CHĘTNIE WRÓCIMY,GOSPODARZE BARDZO MILI I UPRZEJMI,WARUNKI ŚWIETNE DLA DZIECI,MIEJSCE GODNE POLECENIA.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy LUX
Stanisław z Krakowa  pobyt: 25-28 lipca 2013r.
„Rewelacyjne miejsce, luksusowe domki,obsługa bardzo miła. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy to miejsce wszystkim.”
średnia ocen 10,0 pokaż >
Domek letniskowy DUO
Paweł z Warszawy  pobyt: 20-29 lipca 2013r.
„Pobyt w ośrodku bardzo fajny, mimo że na uboczu to do centrum bardzo blisko, domek mimo że miał swoje lata był w pełni wyposażony, plac zabaw duży, polecam pobyt w tym ośrodku ”
średnia ocen 7,4 pokaż >